Înlocuitorul lui Emi Pian ar fi fost deja ales! Cine ar fi noul lider al clanului Duduianu

Publicat: 12/08/2020 | 07:25

Moartea fulgerătoare a lui Emi Pian a stârnit o adevărată problemă în rândul clanului Duduianu, căci toată lumea s-a întrebat cine va prelua, acum, funcția de lider și cine se va ocupa de banii pe care trebuie să-i recupereze, ținând cont de faptul că Pian nu a lăsat niciun testament scris, ci doar unul verbal.

Faptul că Emi Pian nu a lăsat niciun fel de testament în funcție de care să se poată ghida familia sa, în eventualitatea în care acesta ar muri, tragedia din clanul Duduienilor a ridicat numeroase semne de întrebare.

Cine este noul lider al clanului Duduianu

Astfel, după moartea lui Emi Pian, se pare că fratele interlopului este cel care a preluat conducerea, după cum informează huff.ro.

”Testamentul e clar și nimeni nu-l încalcă. Chiar dacă nu facem hârtii de testament, noi țiganii știm legile noastre.

Nu te poți duce la notar să faci testament că banii nu stau în bancă sau casete de valori, banii stau în casă la noi. Așa va face și familia lui Emi Pian. Frate-su va prelua conducerea și va trece la recuperat toți banii”, spus un apropiat al clanului pentru sursa citată.

Emi Pian, amenințat cu moartea înainte de incident

Remus Mincă, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Nat, i-a amenințat public pe frații Pian în urmă cu jumătate de an, atunci când a aflat că aceștia l-ar fi împrumutat cu dobândă pe fiului său, de doar 18 ani.

Nat Mincă era furios pe motiv că unii membrii ai clanului Pian, Emi și Grațian, i-ar fi dat bani cu camătă fiului său. După ce a spus că nu are de gând se le plătească niciun ban, Nat a transmis, prin intermediul unui live pe Facebook, că în caz de nevoie, pentru „copilul său” este în stare „să-i împuște ca pe iepuri” pe cei care profită de lipsa de experiență a fiului său.

Citește și...