Îngrozitor! Ce au descoperit polițiștii asupra lui What’s Up, după ce l-au încătușat. A fost pus sub control judiciar

Publicat: 10/12/2019 | 18:00

S-a aflat o informație nouă în scandalul provocat ieri seară de What’s Up în apartamentul iubitei sale, care a sunat speriată la 112. După ce l-au încătușat și l-au dus la secțiet polițiștii au descoperit un lucru îngrozitor asupra cântărețului și au făcut publică și această informație. În prezent, el se află sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Citește și: Primele semne că What’s Up bate femei. La Exatlon, a fost la un pas s-o agreseze fizic pe Lili Sandu

Ce au descoperit polițiștii asupra lui What’s Up

Pe numele din buletin Marius Ivancea, cântărețul a fost arestat seara trecută și condus la Secția 17 Poliție din București. Ajuns aici, artistul a continuat să amenințe verbal polițiștii, se arată în comunicatul transmis de instituție. Mai mult, în timpul controlului corporal, oamenii legii au găsit droguri asupra lui What’s Up.

Citește și: Cum au reacționat părinții lui What’S Up după ce au aflat că fiul lor a fost săltat de polițiști pentru că își agresase iubita

Azi-noapte, după ce a fost audiat, cântărețul a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria București, iar la ieșire, s-a putut observa că avea mai multe răni pe față și corp. El nu a comentat atunci când a fost întrebat despre zgârieturi și vânătăi.

Citește și: Alice Badea, primele declarații după ce What’s Up a fost încătușat în urma apelului ei la 112

Mai mult, întrebat de jurnaliști ce s-a întâmplat, What’s Up a făcut o glumă și a spus: “Nimic, voiam să merg și eu cu doi bărbați de mână și nu știam cum”.

What’s Up, primele imagini după ce a fost audiat în urma scandalului cu iubita lui! Artistul are mai multe răni pe corp

What’s Up, primele imagini după ce a fost audiat în urma scandalului cu iubita lui! Artistul are mai multe răni pe corp —-> http://bit.ly/36hMRZzTe-ar mai putea interesa și:1. Alice Badea, primele declarații după ce What's Up a fost încătușat în urma apelului ei la 112! Ce s-a întâmplat în apartamentul violonistei :O —-> http://bit.ly/2P79Sso2. Prima reacție a fostei soții a lui What’s Up după ce polițiștii l-au încătușat pe artist: “Sunt șocată! Din fericire ????” —-> http://bit.ly/2LBnNVu

Publicată de Cancan.ro pe Luni, 9 decembrie 2019