„Înghițitoarea de flăcări” a ieșit din casă mulată în latex negru, cu masca de gaze pe față și…

Publicat: 16/04/2020 | 23:59

Sexy-concurenta de la “Românii au talent” a băgat COVID-ul în boală! ”Înghițitoarea de flăcări” a ieșit din casă mulată în latex negru, cu masca de gaze pe față. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile incendiare din perioada pandemiei. (CITEȘTE ȘI: ÎNAINTE DE PAȘTE, FIUL FOSTULUI PREMIER “TATONEAZĂ” UN EX-„IEPURAȘ” ȘI…)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor fotografii senzaționale cu Daniela Dumitru, fosta concurentă de la ”Românii au talent”. (VEZI ȘI: SEXY-CONCURENTA DE LA ”ROMÂNII AU TALENT” A FOST POZATĂ GOALĂ ÎN CADĂ, IAR FOTOGRAFIILE +18 AU AJUNS LA NOI!)

Sexoasa blondină care a făcut senzație în show-ul de la PRO TV a ținut morțiș să-și personalizeze echipamentul de protecție. Iar, în momentul în care a ieșit din casă, „Înghițitoarea de flăcări” a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Așa s-a dus îmbrăcată la magazinul din colț

Cum este o fire extrem de îndrăzneață, zilele trecute, Daniela Dumitru a ieșit din locuință într-o ținută de-a dreptul senzațională. Sexoasa blondină a optat pentru o salopetă din latex extrem de mulată – care îi punea în evidență fizicul răvășitor – pe care a asortat-o cu o mască de gaze, care îi acoperea toată fața. Echipată mai mult decât corespunzător, sexoasa a mers la magazinul din colț pentru o scurtă aprovizionare. Nu putem decât să ne imaginăm reacția celor care au dat nas în nas cu ”mascata” printre rafturile magazinului. Ce-i drept, cu o asemenea ocazie rar îți este dat să te întâlnești. (NU RATA: ”SEXY FACHIRA” RUPE TĂCEREA: ”NU SUNT DISPERATĂ… LA MINE E SIMPLU!”)

Daniela Dumitru a îmbolnăvit COVID-ul

A pozat goală în cadă!

Sexoasa blondină s-a dezlănțuit și la ultimul shooting din 2019, iar rezultatul a fost de-a dreptul senzațional. Nerecomandat celor care nu stau prea bine cu inima. ”Înghițitoarea de flăcări” s-a lăsat fotografiată goală în cadă.

Daniela Dumitru s-a jucat cum a știut mai bine cu obiectivul aparatului de fotografiat. Și-a contorsionat fizicul bine definit și s-a lăsat imortalizată în cele mai îndrăznețe ipostaze. Conștientă de formele sale, fosta concurentă de la ”Românii au talent” a scos la ”înaintare” tot ce are mai bun. (NU RATA: AM INTRAT ÎN POSESIA UNOR FOTOGRAFII ”OBRAZNICE”! IMAGINI + 18 CU FOSTA SEXY-CONCURENTĂ DE LA ”ROMÂNII AU TALENT”)

Daniela Dumitru, pictorial +18

Cum a devenit cunoscută Sexy Fachira

Daniela Dumitru este una dintre cele mai cunoscute dansatoare exotice din showbiz-ul dâmboviţean. În afară de asta, blonda s-a mai remarcat şi datorită pictorialelor fierbinţi pe care le-a realizat pentru anumite publicaţii dedicate adulţilor. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)