Îngenuncheată de durerea morții mamei sale, Lora a izbucnit în lacrimi! Ce a făcut Ionuț Ghenu pentru ea

Publicat: 28/01/2020 | 12:48

Îngenuncheată de durerea morții mamei sale, Lora a izbucnit în lacrimi după ce a aflat ce a făcut Ionuț Ghenu pentru ea. Logodnicul cântăreței o sprijină din toate punctele de vedere în această perioadă traumatizantă din viața sa. Mihaela Petrescu a fost răpusă de o maladie cumplită, cu care a fost diagnosticată în urmă cu câțiva ani.

Citește și: Lora își plânge mama. “Nimeni nu se aștepta la așa ceva”

Ionuț Ghenu, gest emoționant pentru Lora, căreia i-a murit mama

Laura Petrescu, pe numele de scenă Lora, nu își revine din șocul suferit în urmă cu două zile, când organismul mamei sale a cedat în fața bolii cu care s-a luptat ani în șir. Ionuț Ghenu o ajută pe îndrăgita artistă cu pregătirile de înmormântare și o sprijină moral. Recent, el a făcut un gest de iubire în văzul tuturor: logodnicul cântăreței a făcut publică o poză cu aceasta și a scris în dreptul imaginii următorul mesaj, scris în limba engleză: “The most powerful lioness in the world! This is my queen Lora!”, care se traduce astfel: “Cea mai puternică leoaică din lume! Aceasta este Regina mea, Lora!”.

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu au făcut anunțul după 4 ani de relație: “Pur și simplu nu am…”

Lora a izbucnit în plâns când a citit gândurile pozitive pe care i le-a transmis în mod public și mulți dintre oameni au avut lacrimi în ochi când au văzut felul în care Ionuț Ghenu o încurajează pe logodnica lui.

Ionuț Ghenu a făcut această postare emoționantă pentru Lora, care și-a pierdut mama după o luptă dificilă cu temutul cancer la sân © Instagram
Ionuț Ghenu a făcut această postare emoționantă pentru Lora, care și-a pierdut mama după o luptă dificilă cu temutul cancer la sân © Instagram

Cântăreața Lora și logodnicul ei, Ionuț Ghenu, sunt împreună de mai bine de trei ani. În toamna lui 2019, frumoasa artistă a prins buchetul de mireasă la nunta Andreei Bălan cu George Burcea, iar momentul a fost unul extrem de sensibil.