Infracțiunile ”obișnuite” nu se opresc nici în stare de urgență! Un bărbat a fost prins în timp ce vindea țigări de contrabandă pe stradă

Publicat: 17/04/2020 | 21:14

Un bărbat de 38 de ani din Dorohoi a fost prins pe stradă în timp ce negocia cu diverși oameni vânzarea mai multor pachete de țigări de contrabandă.

Polițiștii l-au prins pe vinovat în zona Pieței Centrale. Acesta avea asupra sa, pe lângă Declarația pe proprie răspundere completată corespunzător, și cantitatea de 50 de pachete de țigarete care provin din Ucraina, fără documente legale.

În prezent, inculpatul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, urmând ca in funcție de rezultatul cercetărilor să fie propusă soluție procedurală.

CITEȘTE ȘI: MESAJ. Ce le transmite românilor de Paște Patriarhul Daniel (VIDEO)

În ultimele 24 de ore, la nivelulInspectoratului de Poliție Județean Botoșani, au fost efectuate verificări la 663 persoane izolate la domiciliu și 41 localuri publice cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență.

De asemenea, au fost aplicate 81 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 182.000 de lei, dintre care 64 pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației în valoare totală de 155.000 de lei.

În zilele de 16 și 17 aprilie 2020, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dorohoi au continuat desfăşurarea de acțiuni în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranță publică si pentru verificarea respectării normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.

CITEȘTE ȘI: NETFLIX difuzează gratuit unele filme. Care e motivul și ce titluri sunt disponibile

Astfel, în cursul acestor zile, pe raza municipiului Dorohoi au fost legitimate 196 de persoane si verificate 37 de autovehicule. In urma neregulior constatate au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 28.000 de lei.