Infracționalitatea în vreme de pandemiei! Doi adolescenți au dat numeroase spargeri în orașul Galați

Publicat: 07/04/2020 | 17:41

Chiar dacă întreaga lume trece printr-o perioadă sumbră din cauza pandemie de coronavirus, hoții par că nu țin cont de nimic și chiar și-au întețit spargerile. Asta s-a întâmplat și în orașul Galați, unde doi tinerii au făcut o serie de jafuri în ultima lună.

Hoții acționează și în timpul pandemiei de coronavirus, doi adolescenți din Galați au dat numeroase spargeri de când a fost declarată starea de urgență. Aceștia au profitat de situație și au jefuit mașini și firme care au fost închise. (CITEȘTE ȘI: ORGANIZAȚIA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII, AVERTISMENT PENTRU ȚĂRILE AFECTATE DE CORONAVIRUS: ”SĂ NU SE RIDICE MĂSURILE PREA DEVREME”)

Cei doi tâlhari sunt minori, în vârstă de 15 ani și au păgubit orașul Galați timp de mai bine de o lună. Nu au ținut cont de noile reguli impuse, chiar mai mult, le-au speculat, mizând pe faptul că majoritatea oamenilor stau în casă. Aceștia au acționat noaptea și au spart numeroase mașini, pe care le-au golit de bunuri, dar și firme care au fost închise.

În cele din urmă, cei doi hoți au fost prinși în flagrant de către poliție și urmează să fie duși în fața magistraților. (VEZI ȘI: DOSAR PENAL, DUPĂ CE 25 DE CADRE MEDICALE ȘI ZECE BEBELUȘI DIN MATERNITATEA DE LA TIMIȘOARA AU FOST INFECTAȚI CU CORONAVIRUS)

„Aceştia ar fi acţionat pe timpul nopţii, prin spargerea geamului portierelor sau profitând de faptul că acestea fuseseră lăsate neasigurate, sustrăgând din interiorul autoturismelor bunuri şi bani şi creând un prejudiciu de aproximativ 3.600 de lei”, se arată în comunicatul trimis de IPJ Galaţi.

Cei doi au fost reţinuţi de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive.