Informaţii explozive după divorţul Biancăi Drăguşanu! Înregistrările cu Alex Bodi, în timp ce este cu amanta rusoaică

Publicat: 24/03/2020 | 10:04

Au apărut informaţii explozive după divorţul Biancăi Drăguşanu! Este vorba despre câteva înregistrări cu Alex Bodi, care, în timp ce era cu amanta rusoaică, a făcut un gest total neaşteptat. Afaceristul şi fosta prezentatoare de la Kanal D au divorţat la începutul acestei luni.

Citeşte şi: TOP 69 – Vedete din România prinse de paparazzi cu zonele intime la vedere. Bianca Drăgușanu, de exemplu, e pe locul 3. Să vezi cine e pe prima poziție

Alex Bodi, cu gândul la Bianca Drăguşanu în timp ce e cu amanta

În timp ce locuieşte deja cu Daria Radionova, Alex Bodi o sună foarte des pe Bianca Drăguşanu, care se simte terorizată de telefoanele sale. Toate acestea se întâmplă pentru că extravagantul afacerist îşi doreşte să fie din nou cu fosta prezentatoare TV. Potrivit unor apropiaţi ai fostului cuplu, vedeta îşi roagă fostul soţ să facă exact ce simte. Imediat ce şi-a încheiat rugămintea, milionarul îi spune: “Zi-mi dacă vrei să lupți pentru iubirea noastră, ca să fim fericiți. Vreau să-mi spui cu gura ta”, relatează spynews.ro.

Bianca Drăguşanu a fost categorică şi a reacţionat dur: “Nu, nu vreau!”. Răspunsul ei l-a făcut pe Alex Bodi să devină confuz, mărturisind: “Atunci la ce mă pui să vorbesc, că nu înțeleg?!”. Ulterior, focoasa blondă i-a explicat: “Tu faci ce simți, eu te ascult! Fă ce simți și o să vedem ce se întâmplă. În momentul de față sunt prea rănită ca să spun ce îmi mai doresc. Eu îmi doresc o familie, îmi mai doresc un copil, îmi doresc să locuiesc cu soțul meu într-o casă. Îmi doresc să am un bărbat în care am încredere, un bărbat care nu mă lovește, îmi doresc un bărbat care să nu aibă harem”.

Află şi: Alex Bodi explică în ce stadiu a ajuns “împăcarea” cu Bianca Drăgușanu: “O să o las pe ea să…”

“Eu pot să lupt pentru tine pentru că și tu îți dorești asta… Dacă tu simți în inima ta că eu pot fi ăla care te face fericită și că noi doi putem triumfa, eu îmi asum tot în fața lumii… Nu mă împiedică nimic să o iau de la capăt! Îmi asum tot! Felul în care ți-am vorbit, cum te-am atacat la televizor”, i-a mai mărturisit Alex Bodi fostei sale soţii, conform sursei citată mai sus.

Daria Radionova are o avere impresionantă

Când a fost întrebată dacă îl încurajează să facă aceste lucruri, Bianca Drăgușanu a spus: “Te încurajez ce simți tu și cu siguranță Dumnezeu o să ne dea înțelepciune și o să ne arate la amândoi ce e mai bine pentru noi. Eu am suferit foarte mult”. Daria Radionova, noua cucerire a lui Alex Bodi, are un trup de zeiţă şi o avere uriaşă – în galeria foto a articolului puteţi vedea ce maşină extrem de costisitoare conduce.

Alex Bodi îşi doreşte să se împace cu fosta soţie, Bianca Drăguşanu

Pe una dintre înregistrări, Alex Bodi îi dezvăluie Biancăi Drăguşanu că este dispus să uite toate neînţelegerile şi să formeze din nou un cuplu.

“Dacă tu mi-ai da un fir de care să mă leg, eu n-aș mai sta pe gânduri. Aș pune lucrurile în ordine trei zile aici și aș veni acasă, să stau cu tine în carantină trei săptămâni”, a afirmat afaceristul din Mediaş în timpul unei convorbiri cu fosta soţie. Bianca Drăguşanu a fost uimită şi i-a spus: “În circul ăsta tu vrei să ne împăcăm?”.

Nu rata: Avem topul celor mai scurte fuste din showbiz! Ce loc ocupă Bianca Drăgușanu, Andreea Marin sau Oana Zăvoranu

Bianca Drăgușanu a trecut prin două mariaje eşuate

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020.