Informații cu puternic impact emoțional. Doi bătrâni au fost batjocoriți de un bărbat de 36 de ani, după ce i-au oferit acestuia adăpost

Publicat: 08/04/2021 | 10:00

Zicala bine faci, bine găsești nu se aplică întotdeauna. Doi soți din Bârlad aveau să trăiască un adevărat coșmar după ce un bărbat de 36 de ani pe care l-au ținut în casa lor o vreme, în gazdă, le-a făcut viața un calvar.

Un bărbat de 36 de ani din Bârlad a stat pentru o perioadă în gazdă la o familie care l-a tratat extrem de bine. Cei doi soți care l-au omenit s-au trezit, însă, într-un adevărat coșmar din cauza lui.

Potrivit informațiilor oferite de vremeanoua.ro, bărbatul a fost dat afară de familia din Bârlad din cauza faptului că era alcoolic și violent, însă la scurt timp, a pus la cale un plan de răzbunare.

În noaptea de 1 spre 2 aprilie, bărbatul din Bârlad a intrat peste cei doi soți în casă și i-a bătut fără niciun pic de milă. Mai mult, ororile nu s-au oprit aici, căci acesta a violat-o pe femeia de 57 de ani de față cu soțul său și a ajuns, ulterior, pe mâna oamenilor legii. Cu ultimele puteri, după ce au scăpat din coșmarul generat de bărbatul de care le fusese milă, victimele au sunat la 112.

Bărbatul a ajuns în arest preventiv

În urma faptelor sale, Cristian Marian Iorga a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Instanta admite propunerea de arestare preventivã formulatã de Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad în dosarul de urmãrire penalã nr. 1285/P/2021. Dispune arestarea preventivã a inculpatului IORGA CRISTIAN -MARIAN, cercetat pentru sãvârsirea infractiunilor de: lovire sau alte violente, (pers. vãt. C. D si C.C) si viol (faptã sãvârsitã la data de 01/02.04.2021, în jurul orei 00:30 – persoanã vãtãmatã C. D.), pe o perioadã de 30 de zile, începând cu data de 07.04.2021 si pânã la data de 06.05.2021, inclusiv”, este decizia instantei bârlădene, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Shutterstock