Informație de ultimă oră: primul pacient infectat cu coronavirus s-a vindecat! Tânărul de 25 de ani este tratat cu ciorbă la spital

Publicat: 28/02/2020 | 15:25

Potrivit unor analize la care tânărul de 25 de ani din județul Gorj a fost supus astăzi, s-a concluzionat că acesta nu mai suferă de coronavirus. Testele au ieșit negative, însă pentru siguranță ele vor fi repetate mâine.

Despre tânărul de 25 de ani s-a spus încă de la internarea acestuia la Institutul ”MateiBalș” că nu prezintă simptome de boală și că este doar purtător de coronavirus. Acesta s-a simțit în permanență bine, a avut o stare normală și, potrivit surselor Digi24, acesta ar fi fost hrănit cu mâncare normală, ca de exemplu ciorbă.

Primul caz de infecție cu coronavirus a fost confirmat, miercuri seara, în județul Gorj. El a fost dus la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un echipaj SMURD, care a ajuns joi dimineața la București. Este vorba despre un tânăr de 25 de ani care a intrat în contact cu italianul de 71 de ani, confirmat, de autoritățile din italia, cu această boală.