Informație-bomă din dosarul Caracal: ”Dincă a înghițit bilețelul pe care erau scrise numele și numerele de telefon ale complicilor săi”

Publicat: 10/01/2020 | 17:58

Informație-bomă din dosarul Caracal. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a făcut afirmații șocante la ieșirea de la sediul DIICOT, unde Gheorghe Dincă a fost dus din nou vineri.

Gheorghe Dincă a fost încătușat pe 25 iulie 2019, după aproape 20 de ore de la apelul Alexandrei Măceșanu la 112 în urma căruia a cerut să îi fie salvată viața.  Astăzi, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, a fost scos din arest şi dus la DIICOT, unde a fost din nou audiat de procurori.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a făcut afirmații șocante la ieșirea de la sediul DIICOT. (CITEȘTE ȘI: GHEORGHE DINCĂ A FOST DUS DIN NOU LA SEDIUL DIICOT. MAMA ALEXANDREI MĂCEȘANU A FOST PREZENTĂ: ”ÎMI BĂTEA INIMA ATÂT DE TARE ÎNCÂT AȘ FI SĂRIT PE EL!”)

”Sunt foarte multe acte, unele pe care chiar eu le-am depus, sunt ordonanțe prin care trebuiau să-mi răspundă, sunt și alte acte care știu că există și nu sunt atașate la dosar. Nu ne sunt prezentate. Ultimele volume ne-au arătat chestiuni absolut incredibile. S-a destănuit în două rânduri, mai multor persoane, că a ținut-o o lună și altă dată trei săptămâni. Asta a spus în primele declarații, până s-a șmecherit.

Vă spun o chestie absolut siderantă. Dincă a mărturisit că cel mai important lucru care ar fi putut să arunce în aer dosarul și pe el se afla pe un bilețel cu niște numere de telefon și niște note care arătau complicii lui și șefii lui. Biletul l-a găsit după trei luni de zile în cămășile predate de către poliție pentru a le îmbrăca el. Deci vă dați seama că el în trei luni nu a fost percheziționat și poliția i-a dat cămășile cu bilețelele secrete de care și el uitase? A spus că a dus o spaimă îngrozitoare, dar a reușit să-l înghită la toaletă, că a fost greu pentru că era pe un carton scris.

Secția de Investigare a Magistrațiilor funcționează în acest moment pe avarii. De fapt, e o gaură neagră, un triunghi al bermudelor, unde nu se întâmplă nimic, pentru că nu au posibilități umane, logistice”, a mărturisit Tonel Pop.