Influencereală pe low-cost. Alexandra Bodi le-a prezentat tuturor toaleta din curte: „Asta am făcut-o noi așa, provizoriu”

Publicat: 03/03/2021 | 10:12

Alexandra Bodi este, de departe, unul dintre cele mai controversate personaje. Gospodina din Mureș continuă să iasă în evidență în stilul său caracteristic, pe influencereală low-cost și chiar dacă este o femeie săracă, nu îi este deloc rușine să se laude cu ceea ce are în casă sau în curte.

Dacă pentru unii baia este un lux, iar dușurile fierbinți sunt la discreție, pentru Alexandra Bodi acestea sunt numai vise. Soția lui Ionuț Bodi are o toaletă în curte, dar de care este tare mândră, căci nu degeaba s-a și filmat acolo, acum ceva timp.

Pentru că cererile de pe TikTok au fost destul de multe, iar oamenii i-au solicitat să le arate toaleta din curte, mai în glumă, mai în serios, Alexandra Bodi s-a conformat. Pe contul ei de pe rețeaua de socializare, Alexandra Bodi a postat un video în care le arată tuturor toaleta din curte și pare extrem de mândră, chiar dacă ceea ce are pentru unii ar reprezenta un motiv de rușine.

„Uitați, dragii mei, wc-ul meu. V-am zis că o să vă arăt. Asta am făcut-o noi așa, provizoriu. Vedeți cum este wc-ul meu?  Na, ați văzut că sunt la wc-ul meu? Vedeți? Ia uitați dragii mei, wc-ul meu.
Păcat că Lessie nu e aici” a spus Alexandra Bodi, cu zâmbetul pe buze.

@alexandra00bodi♬ sunet original – user8778994954298

Nu îi este rușine cu condiția ei socială

Deși ea și Ionuț Bodi locuiesc într-o casă modestă, Alexandrei Bodi nu îi este deloc rușine cu acest lucru. Nu are prea multe nici în casă, dar nici în curte, însă cu toate acestea reușește să fie mai zâmbitoare decât multe persoane care se scaldă în lux.

Este extrem de bucuroasă atunci când gătește, motiv pentru care mereu le împărtășește intrenauților rețelele sale, chiar dacă aceștia râd de ea și se amuză de situația ei. Cu toate acestea, Alexandrei Bodi nu îi pasă și se bucură de faptul că fix acest lucru – modestia, a adus-o în atenția tuturor.