Înfiorător la ce stadiu a ajuns moda! Un designer din Indonezia vinde o geantă făcută din coloana vertebrală a unui copil are a avut osteoporoză

Publicat: 15/04/2020 | 07:43

Un creator de modă din Indonezia vinde o geantă făcută din coloana vertebrală a unui copil, care a avut osteoporoză. Fotografia genții a adus o mare revoltă în rândul internauților.

Designerul de 26 de ani, Arnold Putra, a scos geanta la vânzare în anul 2016, la prețul de 5.000 de dolari, însă aceasta a fost remarcată abia acum, în mediul online, după ce un internaut a postat-o peInstagram cu descrierea  „făcută din coloana vertebrală a unui copil care a avut osteoporoză”. Creatorul a negat că acela ar fi contul său de socializare și că ar fi într-adevăr creată dintr-o coloană vertebrală a unui copil.

CITEȘTE ȘI: VESTE NEAGRĂ. Franța a depășit pragul de 15.000 de decese cauzate de COVID-19

După sesizare, doi medici osteoporozi au analizat cu atenție ”materialul” din care este lucrată geanta și au confirmat faptul că este vorba despre coloana vertebrală a unui copil.

Postarea a fost criticată dur pe rețelele de socializare. Creatorul de modă a răspuns criticilor declarând că este legal să cumperi fragmente osoase donate pentru știință, informează NY Post. Deasemenea, acesta susține faptul că, critica primită face parte din procesul său creativ.

CITEȘTE ȘI: RISC. Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru: O eventuală extindere a pandemiei în

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Alligator tongue basket bag. Handle made of an entire child’s spine who had osteoporosis Collection: Amitayus Made in los angeles

O postare distribuită de @ byarnoldputra pe