Înfiorător! Câte kilograme a slăbit Alex Velea la Asia Express și cum arată acum

Publicat: 12/02/2020 | 09:41

Competiția Asia Express le-a adus celor care s-au încumetat în acest an să facă față provocărilor din Filipine, numeroase surprize. Unele plăcute, altele mai puțin plăcute. Printre cei care au participat la filmările celui mai dur reality show se numără și Alex Velea și Mario Fresh. Cei doi s-au străduit să iasă învingători din toate probele, însă socotelile de acasă nu se prea potrivesc cu cele din târg, motiv pentru care unul din ei, respectiv Alex Velea, a avut destul de suferit. 

Asia Express, cel mai dur reality show l-a pus în mare dificultate pe Alex Velea. Artistul a intrat în competiție alături de bunul său prieten, Mario Fresh. Foamea, condițiile greu de îndurat și probele care l-au adus aproape de epuizare au fost elementele care l-au convins pe Velea că Asia Express nu este deloc un concurs în care te distrezi ci este, mai degrabă, o competiție pe viață și pe moarte.

Alex Velea și Mario Fresh, la Asia Express

Când a ieșit Alex Velea de la Asia Express

Potrivit informațiilor oferite de impact.ro, Alex Velea a fost printre primele vedete care au părăsit competiția Asia Express. Sursa citată informează că artistul nu a dormit aproape deloc în cele 2 săptămâni de filmare în care a reușit să reziste, din cauza locurilor pline de gândaci în care a fost nevoit să înnopteze, iar foamea i-a dat mari bătăi de cap. În timpul filmărilor pentru Asia Express, Alex Velea a slăbit nu mai puțin de 8 kilograme. Atât el, cât și Mario Fresh s-au convins că sincronizarea este totul într-o astfel de competiție, lucru ce nu prea s-a întâmplat în ceea ce-i privește pe ei.

„Mi se pare monstru de greu. Ne vine să plângem de durere. Când am plecat de acasă am pornit cu un gând care nu s-a potrivit cu cel de aici. Conform proverbului: socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Ne e foarte greu” a spus Alex Velea, în timp ce încă se afla în competiție.