Indiciile care arată tot mai clar că Andra Măruță este însărcinată pentru a treia oară! Ce au observat fanii, în ultimul videoclip al artistei

Publicat: 26/02/2020 | 12:05

De-a lungul timpului au existat numeroase speculații legate de faptul că Andra Măruță este însărcinată pentru a treia oară. Cu toate acestea, fanii artistei au explodat acum, după ce au văzut-o cum s-a afișat în cel mai recent videoclip al său.

Andra Măruță este o artistă de succes, o soție devotată și o mamă cu normă întreagă. De când ea și copiii săi și ai lui Măruță s-au apucat de vlog, oamenii îi urmăresc mereu și le analizează orice mișcare. Și, pentru că Andra a spus mereu că își dorește o familie mare, acum au apărut numeroase semne de întrebare, mai ales după ultima apariție a cântăreței, în cel mai recent videoclip al său.

Mai exact, fanilor le-a atras atenția un detaliu de-a dreptul interesant: faptul că Andra a purtat haine mai largi, care ar fi putut ascunde o posibilă burtică de graviduță. Cu toate acestea, artista nu a confirmat zvonurile, dar pe pagina ei de Instagram, cei care o urmăresc nu s-au ferit să-i pună tot felul de întrebări cu privire la o posibilă sarcină. Andra nu a confirmat și nici nu a infirmat zvonurile, dar acum ceva timp, soția lui Cătălin Măruță a mărturisit că nu exclude varianta celui de-al treilea copil și că ea și prezentatorul de la Pro Tv își doresc o familie mare.

”Viața noastră cu copii este foarte frumoasă, Eva și David ne-au îmbogățit enorm, ne fac să vedem orice lucru simplu cu mult mai multă bucurie. Mereu am spus că ne dorim o familie mare, și acum vorbim despre asta. Nu știu dacă vom mai face un copil, nu este exclus, nici nu este bătut în cuie”, a spus Andra, acum ceva timp.