Incredibil. Un violator bolnav de SIDA a fost lăsat liber prin București. Victima a luat o decizie șocantă

Publicat: 09/04/2020 | 13:55

Totul s-a întâmplat în timp ce pandemia de coronavirus ține capul de afiș. Un bărbat din București i-a pus pe jar pe polițiștii din sectorul 5, după ce a dat buzna peste o vecină, cu intenția de a o viola. Bărbatul respectiv, bolnav de SIDA și ciung – mâna tăiată de la cot -, a atacat-o în propria casă pe femeie, iar aceasta a reușit, totuși, să sune la numărul de urgență 112.

Ajunși la fața locului, polițiștii au intrat – la rândul lor – în colimatorul bărbatului, acesta devenind agresiv cu oamenii legii. Mai mult, aceștia s-a aflat și într-un moment de stupoare, pentru că bărbatului îi lipsea o mână, încătușarea devenind, astfel, problematică. Totuși, polițiștii au reușit să îl imobilizeze pe atacator, înainte de afi zgâriat sau mușcat de aceștia, așa cum intenționa, el fiind dus la secția de poliție.

Numai că scenariul s-a desfășurat conform unor parametri halucinanți, informează spynews.ro. Bărbatul bolnav de SIDA a fost pus în libertate, și asta pentru că vecina sa a refuzat să depună plângere împotriva lui, spunând că nu vrea să îi creeze probleme și argumentându-și decizia șocantă prin faptul că cel care dorise să o violeze îi este vecin și, mai mult, bolnav de SIDA.

(CITEȘTE ȘI: CUM A AJUNS SATANISTUL DE LA GIURGIU SĂ FIE „CARANTINAT” LA DOMICILIU)