Incredibil! Un tânăr din Iași, prins cu heroină în gară! Un detaliu bizar l-a dat de gol în fața polițiștilor

Publicat: 05/04/2020 | 11:55

Un bărbat din Iași a fost prins cu 45 de grame de heroină în gara Nicolina, din municipiu. Ce l-a dat de gol în fața polițiștilor e complet bizar. Acesta a scris pe declarația pe propria răspundere un lucru care le-a atras atenția agenților care făceau un control de rutină pentru verificarea cetășenilor, conform regulilor împotriva noului coronavirus.

 

Tânărul în cauză se numește Giani Mancianu și este originar din municipiul Iași. Acesta a fost prins de polițiștii TF, la verificarea declaratiilor, conform cărora poți circula pe perioada stării de urgență. În timp ce agenții îi controlau pe ceilalți călători, tânărul a încercat să arunce pachetul, fără rezultat însă.

 

Acesta a fost verificat la miezul nopții de agenți, la sosirea în Gara Nicolina, într-un tren InterRegio.

CITEȘTE ȘI: Poliția din Botoșani, în alertă! O fată de 13 a dispărut! Lorena a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Tânărul s-a legitimat la solicitarea polițiștilor, iar acestora le-a atras atenția faptul ca în declarația pe proprie răspundere tânărul completase la ”scopul deplasării”- ,,Interes profesional”, însă respectivul nu avea asupra sa o adeverință eliberată de angajator în acest sens.

Totodată barbatul manifesta un comportament suspect, purtând insa asupra sa echipament de protecție, respectiv mască și mănusi chirurgicale. Pe timpul verificarii actelor, persoana a incercat să arunce un pachetel de mici dimensiuni, lucru insa care nu a scapat neobservat de catre politisti.

Acestia au interceptat persoana suspecta, au ridicat pachetelului respectiv si l-au desfăcut, ocazie cu care au observat ca in interiorul acestuia se afla produse suspecte, din categoria medicamentelor si a drogurilor.