Incredibil! Povestea fetei de 13 ani, însărcinată cu un băiat de 10 ani

Publicat: 09/02/2020 | 13:07

Vestea că o adolescentă în vârstă de 13 ani este însărcinată  cu un băiat de 10 ani, din Rusia, a şocat o planetă întreagă. Acum au ieșit la iveală amănunte incredibile. Adolescenta ar avea un plan ascuns.

Darya Sudnishnikova, care a împlinit recent 14 ani, potrivit presei internaționale ar încerca să profite de faima create pe subiectul sarcinii, pentru a câștiga cât mai mulți bani. Adolescenta ar fi în căutare de sponsori, după ce popularitatea ei a crescut pe Instagram şi TikTok, scrie mirror.co.uk.

Darya ar vrea să fie un adevărat influencer şi să obţină contracte cu brand-uri mari. Se pare că mama ei are cancer, dar femeia a spus că este decisă să învingă boala, pentru a fi alături de fiica ei însărcinată.

”Iniţial, am crezut că are o enterocolită, dar am început să realizăm că nu acesta era cazul. Am cumpărat un test de sarcină şi am aflat ce se petrecea”, a declarat mama adolescentei.

Femeia a spus că nu s-a gândit să îşi determine fiica să avorteze. ”Acum am un motiv să trăiesc” a spus mama adolescentei, care are cancer în fază terminală.

Cei doi copii din Rusia, Darya şi Ivan, care urmează să devină părinţi, au declarat că s-au cunoscut în urmă cu un an şi că între ei a fost dragoste la prima vedere.

„Un prieten al meu ne-a făcut cunoștință, iar la două zile după aceea, eram împreună. Ivan mi-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Am încercat să petrecem cât mai mult timp împreună. Ne place să ne plimbăm pe stradă ținându-nhe de mâini și să ne sărutăm” a spus copila de 13 ani.

 

Ea insistă că acesta este purul adevăr, deşi medicii nu cred povestea ei. Mai exact, copilul de 10 ani nu ar fi putut să o lase însărcinată.

Darya a declarat că a fost ideea lui Ivan să facă dragoste şi că s-au încuiat în camera lui. Ivan i-a oferit fetei de 13 ani flori la prima întâlnire şi declară că e imposibil ca altcineva să fie tatăl copilului ei.