Incredibil! O franțuzoaică de 37 de ani s-a îndrăgostit de elevul român de 14 ani pe care îl medita la limba franceză

Publicat: 16/05/2021 | 21:02

Poveste incredibilă în Franța! O profesoară de 37 de ani, mama a trei copii, s-a îndrăgostit de un elev român de 14 ani, după ce a început să îl mediteze la limba franceză.

Femeia a recunoscut totul cu onestitate, spunând că ea chiar îl iubește.

Originară din din Loudeac, un orăşel situat în nord-vestul Franţei, profesoara a fost deconspirată chiar de părinții băiatului.

Părinții adolescentului român au rugat-o pe femeie, care era vecina lor în orașul francez Loudeac, să-l mediteze pe băiat, după ce acesta avea probleme la școală din cauza barierei lingvistice.

Părinții băiatului au remarcat ce se petrece și, în septembrie anul trecut, au depus o plângere împotriva femeii de 37 de ani.

Băiatul a depus plângere împotriva părinților lui

Culmea, la doar o zi după, băiatul de 14 ani a depus și el o plângere împotriva părinților săi pe care îi acuza de violențe și a fugit de acasă, refugiindu-se în locuința „iubitei sale“, acolo unde polițiștii l-au găsit ascunzându-se, îmbrăcat foarte sumar.

Franțuzoaica a început să fie urmărită penal pentru agresiune sexuală și răpire de copii. Ea a apărut marți, 16 martie, în fața instanței penale Saint-Brieuc, unde a fost condamnată la trei ani de închisoare, dintre care doi cu suspendare.

Și-a declarat dragostea în instanță față de adolescent

În fața instanței femeia a spus: „Sunt foarte îndrăgostită și îl iubesc sincer. Am construit ceva puternic împreună”.

Ea explică că la început, „a refuzat avansurile” tânărului său vecin căruia i-a dat meditații la cererea părinților lui, care „au avut dificultăți în a-și ajuta copilul din cauza barierei lingvistice”.

„Și apoi,  complicitatea, bucuria și fericirea s-au stabilit de-a lungul lunilor și voila …”, este răspunsul pe care femeia l-a oferit în sala de judecată.

Relația a fost descoperită de părinții băiatului în iulie anul trecut și le-au cerut  amândurora să se oprească, ceea ce nu s-a întâmplat. Ea susține că băiatul de 14 ani a fost maltratat în familie și „a vrut să-l protejeze”.

În cei doi ani, ea va trebui să poarte o brăţară electronică specială şi nu va mai avea voie să se apropie de adolescent sau de familia acestuia, potrivit Le Telegramme.

În plus, franţuzoaica va trebui să urmeze şedinţe psihologice şi nu va mai avea voie să predea timp de cinci ani, în tot acest timp fiind înscrisă în registrul naţional al infractorilor sexuali.