Incredibil! O femeie din Marea Britanie susține că virusul COVID-19 „i-a salvat viața”

Publicat: 05/05/2020 | 18:25

Angela Schlegel, o actriță din Londra, susține că virusul care a făcut ravagii în majoritatea țărilor i-a salvat viață. După ce a fost internată pentru că a fost contaminată cu noul coronavirus, aceasta a fost diagnosticată  și cu o afecțiune rară la nivelul inimii.

Potrivit The Mirror, afirmația șocantă a femeii are la bază ideea că dacă aceasta nu ajungea la spital din cauza coronavirusului, nu afla de afecțiunea de care suferea la inimă și în scurt timp putea să moară. (CITEȘTE ȘI: CAZ REVOLTĂTOR ÎN BOTOȘANI! MAI MULȚI OAMENI INTERNAȚI DUPĂ CE AU FOST DIAGNOSTICAȚI GREȘIT CU NOUL CORONAVIRUS)

Angela Schlegel a început să se confrunte cu simptomele de coronavirus, iar 11 zile mai târziu a fost internată la spitalul Royal Brompton din Londra. În timp ce o tratau, medicii și-au dat seama că inima sa nu funcționa corect. (VEZI ȘI: UN BĂRBAT INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS A FUGIT DIN SPITALUL SF. IOAN DIN BUCUREȘTI. PE NUMELE LUI A FOST DESCHIS DOSAR PENAL)

Se pare că, femeia prezenta acumulări de lichid în jurul plămânilor și a inimi, iar medicii au diagnosticat-o cu o boală inflamatorie a vaselor de sânge de dimensiuni mici și medii, care pot afecta plămânii, pielea, inima, rinichii, nervii și intestinele.

Astfel, această descoperire i-a salvat viața femeii, pentru că netratarea bolii putea aduce un deces în scurt timp.

 „Dacă nu s-ar fi descoperit, aș fi putut muri. Pe termen lung mi-a salvat viața, dar pe termen scurt, coronavirusul aproape că m-a omorât”, a declarat Angela Schlegel.