Incredibil. O femeie de 102 ani din Italia s-a vindecat de coronavirus: ”Am poreclit-o nemuritoarea”

Publicat: 28/03/2020 | 11:48

O femeie de 102 ani din Genoa, Italia, care fusese infectată cu noul coronavirus și a stat 20 de zile în spital, s-a vindecat, deși pare de-a dreptul incredibil. Dar medicii susțin că acest caz fericit reprezintă o speranță pentru toți italienii în vârstă care sunt infectați cu COVID-19.

Italica Grondona, femeia vindecată ”ca prin minune” de coronavirus este numită acum ”nemuritoarea” de către medicii din spitalul unde a fost internată, iar acesta este doar un semnal că există șansa ca virusul ucigaș să fie înfrânt, indiferent de vîrsta pe care o are pacientul infectat.

”Am poreclit-o nemuritoarea”, a declarat medicul Vera Sicbaldi, care a tratat-o pe Italica Grondona în spitalul San Martino din Genova. ”Italica reprezintă o speranță pentru toți vârstnicii care se confruntă cu această pandemie”, a adăugat medicul respectiv.

(CITEȘTE ȘI: EXPERȚII AU EMIS UN AVERTISMENT CRUNT: CUM SE VA SCHIMBA OMENIREA ÎN URMĂTOARELE 18 LUNI, DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI)

”Iubește viața, dansul și muzica”

”Am făcut foarte puțin, și-a revenit singură”, a mai spus medicul Sicbaldi. Italica Grondona a părăsit spitalul pe 26 martie, iar acum se află într-un centru de îngrijire. „Nu știu care este secretul ei, dar știu că este o femeie liberă și independentă”, a declarat nepotul femeii, Renato Villa Grondona, pentru CNN.

„Dar ea iubește viața, dansul și muzica, îi iubește Freddy Mercury și pe Valentino Rossi”, a spus Villa Grondona, potrivit informațiilor furnizate de mediafax.ro.

(VEZI ȘI AICI: MEDICII EPIDEMIOLOGI TRAG UN SEMNAL DE ALARMĂ ÎN CRIZA CORONAVIRUSULUI: ”TOT MAI MULȚI TINERI SUNT AFECTAȚI…”)