INCREDIBIL! Nu o să-ți vină să crezi cum a câștigat o româncă UN MILION DE DOLARI!

Publicat: 16/04/2020 | 16:00

Toți ne visăm milionari, cu toții ne dorim o viață relaxată și lipsită de griji financiare, îi invidiem pe cei care au mai mult decât noi și ne dorim să gustăm din viața bună pe care ne-o poate oferi un cont bine-crescut în bancă. Un eventual câștig la loterie ne-ar duce direct în cel de-al nouălea cer, dar prea mulți așteaptă să dea norocul peste ei și prea puțini fac demersuri concrete pentru a transforma visul în realitate. Însă există și persoane ambițioase care reușesc să ajungă în rândul milionarilor în dolari, prin muncă susținută și o poftă incredibilă de succes.

O videochatistă trăiește visul american în România- este MILIONARĂ ÎN DOLARI!

Este vorba despre o tânără de 35 de ani care lucrează la un studio de videochat din București, acolo unde petrece timp online alături de admiratorii săi din toate colțurile lumii. Ea a devenit unul dintre cele mai apreciate modele de videochat din lume, fapt ce se reflectă în încasările lunare care depășesc 40.000$. Deși româncele sunt recunoscute pe plan mondial pentru frumusețe și carismă,trăsături extrem de apreciate de clienții serviciilor de videochat, Andreea este prima videochatistă care a intrat în liga milionarilor și nu are de gând să se retragă din domeniu prea curând.

Și nici nu e de mirare că reorientarea profesională iese din discuție, mai ales în perioada aceasta în care economia mondială este greu încercată, videochatul fiind una dintre cele mai stabile surse de venit. Mirajul banilor nu a schimbat-o pe tânăra milionară, această rămânând la fel de modestă ca atunci când era ospătăriță și nici prin gând nu-i trecea că va ajunge model de top. Ea susține că nu există o reteță universală pentru a deveni un model de videochat de talie mondială, însă le încurajează pe tinerele aspirante la o carieră în videochat să își seteze foarte bine obiectivele, să fie extrem de muncitoare și receptive la sfaturile trainerilor și să nu plece urechea la gura lumii.

Model de videochat și femeie de afaceri

Andreea gândește pe termen lung, fiind conștientă că la un moment dat se va retrage din fața camerei și va trebui să își ia adio de la fanii săi. Viitorul sună bine pentru ea, căci în ciuda preconcepțiilor societății despre practicantele videochatului, nu toate tinerele irosesc miile de dolari pe vacanțe în destinații paradisiace, haine de designer și mașini scumpe.

“Evident că de-a lungul timpului mi-am făcut mici mofturi, am reușit să ajung în locurile pe care doream să le vizitez și am investit constant în imaginea mea. Nu am absolut niciun regret legat de job, căci am știut de la început că îmi doresc un viitor stabil din punct de vedere financiar, mai ales că sunt mămică, iar fericirea copilului meu va fi mereu pe primul plan. Am investit o mare parte din câștiguri în imobiliare și mai am câteva idei de afaceri pe care le voi pune în practică de îndată ce se va ivi ocazia.”

Andreea este unul dintre modelele unui cunoscut studio de videochat din București și colaborează cu experții în domeniu de 3 ani. Dacă te tentează ideea de a deveni colega Andreei, poți programa un interviu de angajare la studioul specializat în formarea modelelor de top. Pe Andreea o găsești la Charm Studio, în inima Bucureștiului.