Incredibil! N-o să crezi ce bacșiș gras a primit o videochatistă!

Publicat: 05/08/2020 | 09:37

Modelele de videochat sunt obișnuite să fie admirate, complimentate și invidiate în același timp pentru viața bună pe care o duc. În ciuda pandemiei care a pus bețe în roate multor afaceri din întreaga lume, aducând la sapă de lemn antreprenori din diverse sectoare de activitate, tinerele care își câștigă existența din videochat nu se încadrează în categoria de risc. Acest fapt determină tot mai multe domnișoare să ia în calcul o reconversie profesională într-un studio de videochat. 

Ce beneficii oferă colaborarea cu un studio de videochat profesionist

Anunțurile de angajare în videochat știu foarte bine să scoată în evidență avantajele statutului de model online, ofertele fiind extrem de tentante chiar și pentru tinerele mai puțin curajoase. Trendul actual din domeniul videochatului minimalizează gradul de nuditate din interacțiunile virtuale, aspect ce duce jobul de model către zona influencerilor din Social Media.

Pe lângă promisiunea unui venit lunar de zece ori mai mare decât un salariu mediu în România, jobul de model de videochat vine la pachet cu o mulțime de alte avantaje: program flexibil, posibilitatea de a accesa credite pentru achiziționarea locuinței mult-visate, cursuri gratuite de limba străină, sprijin financiar pentru operații estetice și altele, care depind de politica internă a fiecărui studio în parte.

Bacșiș de 100.000 $ pentru un model de videochat 

Poate cea mai interesantă parte a jobului de model online este faptul că fiecare zi de muncă poate deveni cea mai bună zi a vieții tale. De ce? Pentru că atunci când vine vorba de generozitatea utlizatorilor platformelor de videochat premium, secretul stă în talentul modelului de a se face plăcut și de a intra în grațiile admiratorilor.

Un caz de-a dreptul excepțional este cel al unei tinere românce, care a primit din partea unuia dintre fanii săi înfocați un bacșiș de nici mai mult, nici mai puțin de…100.000$! Ceea ce se preconiza a fi doar o altă zi normală de muncă, s-a transformat în mai puțin de o oră în cea mai bună zi a vieții sale. Nu se știe încă ce va face tânăra cu banii, însă cu siguranță își va lua câteva zile libere pentru a sărbători cum se cuvine această “surpriză” de proporții.

Cât câștigă de obicei un model de videochat?

Desigur, cazul prezentat mai sus este echivalentul unei extrageri norocoase la Loto, însă dacă vorbim despre salariile lunare are modelelor de videochat, sumele sunt amețitoare. Un model începător poate încasa 1.000-2.000$ în primele luni de activitate, urmând că în timp să ajungă la 10.000$ lunar, dacă alege să colaboreze cu un studio de videochat specializat în formarea modelelor de top. 

Și cum pandemia nu pare să se sfârșească prea curând, este de așteptat ca socializarea să migreze tot mai mult către mediul virtual, iar încasările modelelor să crească vertiginos