Incredibil. Meghan Markle și prințul Harry au adoptat un labrador pe care l-au numit P%$a. Povestea din spatele alegerii

Publicat: 03/08/2020 | 23:27

Recent, Meghan Markle și prințul Harry au decis să adopte un labrador, care, din primele informații apărute în urmă cu două săptămânii, ar fi trebuit să îl cheme Oz. Dar, se pare că între timp cuplu s-a răzgândit și l-a numit pe patruped P%$a.

Potrivit publicației People, numele are semnificație sentimentală pentru Meghan și pentru prințul Harry. Cei doi au fost în trecut la o acțiune în caritabilă în Botswana, iar numele este inspirat din denumirea monedei oficiale a statului.

Citește și: Prințul Harry are același destin ca mama sa! Ducele și Meghan Markle sunt hărțuiți total de paparazzi

Cuplul are mai mulți câini

Prietenii au spus că înainte ca ducesa Meghan să-l întâlnească pe Harry, ea i-a tratat pe Bogart și Guy ca pe „bebelușii” ei. În timp ce filmau drama juridică Suits în Toronto.

Ducesa a lăsat câinii să doarmă pe patul ei și să mănânce numai mâncare ecologică de cea mai bună calitate. O sursă a spus: „Le-a cumpărat puloverele de câine Union Jack pentru a le ține de cald când erau cățeluși. Îi este dor de ei când este plecată. Și chiar va pune pe cineva să o facă FaceTime cu ei, astfel încât să poată vorbi cu ei,” potrivit The Sun.

Ducesa a discutat anterior despre Bogart în interviuri. Ea a spus pentru Reader’s Digest: „El este primul meu câine vreodată. Nu am crescut cu câinii. Am fost în LA și am mers la această salvare de câini. Așa că l-am văzut și am stat acolo cu el”.

Bogart, respins de prințul Harry

Potrivit informațiilor publicate de The Sun, Meghan a decis să nu-l ia înapoi în LA pe unul dintre câinii ei – pentru că nu-l place pe prințul Harry. Cu toate că îl iubește extrem de mult pe patrupedul care a fost primul ei animal de companie. Ducesa de Sussex l-a părăsit pe iubitul ei Bogart în Canada când s-a mutat pentru prima dată în Marea Britanie.

Nu rata: Veste-șoc în Familia Regală a Marii Britanii! Prințul Harry și Meghan Markle, în pragul divorțului?!

Imagine de Rudy and Peter Skitterians de la Pixabay