Incredibil. Kate Middleton a născut cei trei copii sub hipnoză: ”Era ceva ce voiam să fac pentru mine”

Publicat: 17/02/2020 | 12:15

Bineînțeles, o astfel de informație i-a luat pe foarte mulți prin surprindere, dar Kate Middleton a declarat că o astfel de procedură i-a permis să țină fiecare situație ”sub control”. 

Ducesa de Cambridge a ales o astfel de variantă pentru a contracara crizele sale de greață pe care le-a suferit în timpul când aceasta era însărcinată. Totuși, potrivit impact.ro, Prințul William a fost informat cu privire la această naștere prin hipnoză, însă decizia i-a aparținut în totalitate Ducesei și nu a fost nevoie de acordul soțului său în acest sens.

”Era ceva ce voiam să fac pentru mine. Am văzut cu adevărat ce putere au meditaţia, respiraţia profundă (…) Când eram bolnavă în timpul sarcinii, mi-am dat seama că, prin intermediul acestor mici gesturi, aş putea prelua controlul în timpul naşterii. Am avut o bunică uimitoare, care îşi petrecea mult timp cu noi, prin activităţi artistice şi de meşteşugărit, grădinărit în seră şi gătit şi încerc să includ aceste experienţe pe care ni le-a oferit în cele pe care le trăiesc alături de copiii mei acum”, a explicat Kate Middleton.

S-a căsătorit cu Prințul William în urmă cu 8 ani

Kate Middleton a devenit Ducesă de Cambridge, după ce s-a căsătorit cu Prinţul William. Cei doi au făcut nunta pe 29 aprilie 2011. Soția Prințului William a devenit pentru prima dată mămică în urmă cu aproape șase ani. Prinţul George s-a născut pe 22 iulie 2013, la ora 16.24 (ora 18.24, ora României) şi cântărea 3,800 kilograme. Kate Middleton l-a adus pe lume pe primul ei copil pe cale naturală, după 11 ore de travaliu, la spitalul Saint Mary din Paddington, vestul Londrei.

Cel de-al doilea copil al cuplului regal, Prințesa Charlotte, a venit pe lume pe 2 mai 2015, la ora 08:34 (ora 10:34, ora României). La naştere, fetiţa lui Kate Middleton şi a Prinţului William a cântărit 3,300 kilograme. Prințul Louis de Cambridge (născut Louis Arthur Charles, pe data de 23 aprilie 2018) este cel mai mic copil al cuplului și al cincelea în linia de succesiune la tronul britanic.