Incredibil! Invitație la „tras pe nas” pentru criminalul pus libertate pentru bună purtare, după ce a ucis șase oameni

Publicat: 10/06/2020 | 17:29

După ce luna trecută a fost eliberat pentru bună purtare, deși este considerat unul dintre cei mai mari criminali în serie, Marius Csampar a primit o invitație bombă din partea lui Simon Moraru. Acesta i-a propus, în public, să vină la o partidă de  „tras pe nas”.

Simon Moraru l-a invitat pe criminalul care a fost condamnat 99 de ani pentru ucidere în serie, la tras pe nas. Acesta i-a făcut propunerea pe o rețea de socializare. I-a transmis lui Csampar că, dacă are poftă de „ceva magic”, îl așteaptă cu brațele deschise, într-un imobil situat la o aruncătură de băț de Tribunalul București.

CITEȘTE ȘI: Raed Arafat, avertisment pentru români, în contextul pandemiei de coronavirus: “Clar, ne pregătim pentru valul doi!”

Conform specialiștilor de la Agenția Națională Antidrog, produsele de tip “Special Gold”,”Magic” și “Charge” conţin substanţa chimică numită MEPHEDRONE, care este un derivat din substanţe de tip amfetaminic, considerate ilegale. Deşi “nu este recomandată consumului uman”, este utilizată de narcomani prin inhalare, ingurgitare sau chiar injectare (ducând la afectarea gravă a venelor).

CITEȘTE ȘI: Ludovic Orban, despre prelungirea stării de alertă: „Îi rog pe cei din Parlament să nu decidă în funcţie de interese politice sau electorale de moment”

„Manifestări: halucinaţii, anxietate, palpitaţii, logoree, tremor, frison puternic, transpiraţie intensă, insomnie, tulburări de memorie de scurtă durată, dureri la nivelul pielii şi al nasului. Efecte imediate: creşte frecvenţa cardiacă, dilată pupilele, usucă gura şi scade pofta de mâncare. Efecte fizice: tahicardie, hipertensiune arterială, creşterea temperaturii corporale, transpiraţii puternice, pupile modificate şi mişcări involuntare ale ochilor (nistagmus), încleştarea maxilarului (dificultăţi de deschidere a gurii, scrâşnitul dinţilor), insomnie, agitaţie, anorexie, greaţă şi vărsături. Efecte psihice: stimulare puternică, euforie, sociabilitate crescută, percepţie distorsionată a culorilor. La doze mari şi / sau utilizare excesivă apar senzaţii de depersonalizare, halucinaţii, pot apărea atacuri de panică şi anxietate generalizată”, explică specialiștii.