Incredibil! Ce dialog a purtat șoferul unui Bentley cu doi polițiști de la Rutieră. ”Dacă-mi spui asta, furi curent!”

Publicat: 23/02/2020 | 14:13

În urmă cu câteva zile, un tânăr , vlogger auto, aflat la volanul unui Bentley pe care tocmai îl testa pentru urmăritori, a fost oprit în trafic de doi polițiști de la Rutieră. Dialogul celor doi a șocat tot Internetul. Într-o zi cu 11 grade în termomentre, agenții l-au amendat pe tânăr pentru că nu are anvelopele de iarnă.

În timp ce încerca puterea armăsarului pe patru roți, noul Bentley Continental GT, Mihai Beldie, influencer auto de profesie, a fost oprit în trafic de doi agenți de la Poliția Rutieră. Discuția uimitoare a fost surprinsă pe camerele video aflate la bordul autoturismului. La oprire, polițistul i-a cerut actele și l-a întrebat pe tânăr cu ce se ocupă. Dialogul a degenerat imediat, urmând ca șoferul să fie pus la zid pentru că folosește anvelope de vară, iarna.

Polițist: Cauciucuri de iarnă nu prea aveți, am putea să vă ridicăm și talonul și numele de pe mașină și să vă sancționăm.

Șofer: Serios? Pot să vă întreb ceva, fără să bat câmpii? Eu sunt și instructor, și, teoretic, în lege spune că dacă vorbim de o temperatură sub șapte grade, clar ele nu mai funcționeaza corect, dar în lege zice că doar dacă e zăpadă sau gheață pe jos.

Polițist: Spune condiții de iarnă!

Șofer: Și acum sunt condiții de iarnă că bate vântul?

Polițist: După temperatură și după astea, nu vi se pare că ar fi condiții de iarnă?

Șofer: Sunt 11 grade!

Polițist: Dar totuși e decembrie (februarie)

Șofer: Dar din punct de vedere al legii, zice că doar dacă e zăpadă, gheață sau condiții de iarnă.

Polițist: În lege spune așa: de la 15 noiembrie trebuie montate anvelopele de iarnă.

După dialogul plin de contraziceri, tânărul a pornit din nou la drum și, pentru că nu a putut să se abțină, le-a mărturisit fanilor de pe canalul său că i se pare inadmisibil să fie amendat pentru un astfel de lucru.

”Afară sunt 11 grade, nu-i zăpadă, nu-i noroi, nu-i gheață, nu-i absolut nimic. Pe bune? Să-mi iei talonul? Hai măi frate… Dacă-mi spui asta, furi curent, tată.”, a spus Mihai Beldie în videoclipul său auto.

Fanii canalului său de YouTube au reacționat imediat la postare. Peste 250 de români și-au spus punctul de vedere.

”Foarte bine ca i-ai dat peste nas. Când a văzut ca știi despre ce e vorba a început sa o de-a din stângul în dreptul ????. A vazut și el un Bentley și s-a gândit ca poate face și el ceva ciubuc. Este foarte trist ca mare parte din politie abuzează cetățeanul în ultimul hal. ”

”Tipul nu este Polițist ci Milițian comunist! Bravo, bine ca ai luat atitudine!”

“Cu ce va ocupati” chiar nu voia si el de un suc.”  au scris fanii pe canalul de YouTube al vloggerului.