Incredibil! În plină pandemie de coronavirus, o angajată de la Spitalul din Argeș a furat produse din unitatea spitalicească ca să le vândă

Publicat: 27/03/2020 | 21:44

Situație incredibilă în județul Argeș. În plină pandemie de coronavirus, când spitalele se confruntă cu o criză de materiale sanitare, de igienă si de protecție, angajata unei unități medicale din Argeș este cercetată după ce ar fi sustras produse din spital și le-au fi comercializat.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat 4 percheziții, toate în municipiul Piteşti, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de delapidare. Perchezițiile au fost efectuate la Spitalul Județean şi la domiciliile a două persoane fizice. (CITEȘTE ȘI: DEZINFECȚIE CA-N CHINA ÎN SECTORUL 4. CUM ARATĂ ECHIPAJELE DE COMBATERE A INFECȚIILOR CU CORONAVIRUS)

Din cercetări a reieșit faptul că, o persoană, în calitate de angajat al spitalului, ar fi sustras din echipamente specifice de protecţie, pe care le-a oferit unor persoane din municipiu. În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe materiale: măşti, mănuşi, soluţii dezinfectante, de la domiciliile celor două persoane.

Trei persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.