Incredibil! Icoana Maicii Domnului, de la Mănăstirea Oituz, plânge cu lacrimi de mir! Să fie oare un semn divin în plină pandemie

Publicat: 02/05/2020 | 20:27

În plină pandemie de coronavirus, exact când românii trec prin unele dintre cele mai dificile momente, un semn divin s-a arătat. Icoana Maicii Domnului, de la Mănăstirea Oituz, plânge chiar în mâna părintelui.

Imaginile cu icoana Maicii Domnului, care plânge cu lacrimi de mir au fost făcute publice în mediul online și au stârnit numeroase reacții. Cei ce au văzut filmulețul au rămas uluiți și cred că acesta a fost un semn divin, venit de sus pentru a oferi o fărâmă de speranță. (CITEȘTE ȘI: UN NOU PROIECT DE LEGE ANUNȚĂ REDUCEREA VÂRSTEI DE PENSIONARE! CARE SUNT CATEGORIILE DE ANGAJAȚI CARE O SĂ BENEFICIEZE DE ACEST LUCRU)

Este posibil ca lacrimile Maicii Donului să fie pentru victimele pe care noul virus le-a făcut și reprezintă un semn de speranță și credință că totul se va rezolva. Tocmai de aceea imaginile au fost făcute publice, pentru a îi încuraja pe români. (VEZI ȘI: RAED ARAFAT, DECLARAȚII DESPRE MĂSURILE DIFERENŢIATE DIN 15 MAI! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU VACANȚELE DE VARĂ ALE ROMÂNILOR DIN CAUZA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS)

Părintele Macarie Banu a rostit o rugăciune pentru sufletele tuturor atâta timp cât Icoana Maicii Domnului a plâns. Se pare că și pruncul, Iisus Hristos, a vărsat lacrimi.

Imaginile cu acest semn divin au ajuns virale pe internate, iar oamenii au fost surprinși de minune și s-au rugat ca lucrurile să meargă spre bine. „Doamne Ajută pe toata lumea, copii, bătrâni, bolnavi ”Doamne Maica Domnului păzește poporul tău de tot cei rău”, ”Plâng icoanele de mila noastră”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care au văzut semnul divin.