Incredibil! Doi constănțeni au scos stâlpii de pe trotuar ca să-și parcheze mașinile

Publicat: 15/01/2020 | 13:40

Doi șoferi din Constanța au scos stâlpii de pe un trotuar pentru a-și parca mașinile într-o zonă aglomerată a orașului. Poliția locală a început cercetări în acest caz, iar cei doi șoferi riscă amenzi de până la 1.500 de lei.

Incidentul a fost filmat de un bărbat din Constanța care a făcut publice imaginile. Cele două mașini sunt parcate într-o zonă intens circulată din oraș, pe un bulevard unde locurile de parcare se găsesc foarte greu. În imagini se vede cum unul dintre șoferi iese din parcare, după ce scoate stâlpul din portbagajul mașinii, oprește și montează stâlpul la loc pe trotuar, după care își continuă drumul.

Poliția locală s-a sesizat în acest caz. Cei doi șoferi riscă amenzi cuprinse între 1.000 și 1.500 de lei.

„Poliția locală Constanța a fost sesizată cu privire la această faptă, a demarat cercetările și a identificat posesorul autovehiculului, o persoană juridică. De asemenea au continuat cercetările pentru identificarea celui care se face vinovat de deteriorarea elementului de semnalizare rutieră. Acesta riscă o sancțiune cuprinsă între 1000 și 1500 de lei, de asemenea având obligația de a aduce terenul la starea inițială”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Adriana Teodoru, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța.