Incredibil, dar adevărat! Ozana Barabancea a ajuns la aceeași greutate cu Ioana Ginghină. Cât a slăbit bruneta, pentru a fi trasă prin inel

Publicat: 12/02/2020 | 12:26

Ozana Barabancea este dovada vie a faptului că atunci când vrei să faci un lucru, nu există nu se poate! Vedeta a dat jos zeci de kilograme și arată cum nu se poate mai bine. Mai mult, a ajuns la aceeași greutate cu care se laudă și Ioana Ginghină!

Ozana Barabancea a simțit la un moment dat că nu se mai poate, așa că a luat măsuri cât a putut de repede. Vedeta și-a făcut o operație de micșorare a stomacului, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Ozana a povestit în presă de foarte multe ori că își dorește să ajungă la greutatea pe care o avea în adolescență, așa că acum se poate lăuda cu nici mai mult, nici mai puțin de 55 de kilograme!

Imediat după ce s-a operat la stomac, Ozana Barabancea a început să slăbească foarte mult. De la 125 de kilograme, vedeta a ajuns la 55 de kilograme. Tot în același registru se află și Ioana Ginghină, care deși nu a fost niciodată o femeie cu multe kilograme în plus, a decis că vrea să slăbească și să arate și mai bine ca până acum! Așadar, Ioana Ginghină s-a pus și ea pe slăbit și a ajuns la greutatea de 55 de kilograme. De menționat este faptul că Ozana Barabancea a apelat la mai multe intervenții estetice, pentru a arăta mai bine.

„Eu acum mi-am făcut micșorare de bust și ridicare. Am făcut, de fapt, trei operaţii într-una. Operaţia a durat cinci ore, am găsit o sculptoriţă în piele. Mi-au scos de pe burtă vreo 5 kilograme de grăsime pe care au aruncat-o, iar această procedură este foarte dureroasă. Am o tăietura de jur împrejur, se cheamă lifting circular. Mi-a luat grăsimea de pe şolduri şi mi-a pus-o ca pe o paturică si am ajuns să am şi fese, eu care nu am avut în viata mea fese, apoi am ţinut neapărat să-mi facă la ochi blefaroplastia pentru că vedeam la prim plan cum ochiul drept are o pleoapă care cade oarecum peste gene” a spus Ozana Barabancea, acum ceva timp, pentru Antena Stars.

Și Ioana Ginghină se laudă cu o siluetă de invidiat. Vedeta a declarat că sportul a ajutat-o foarte mult să arate așa cum este acum.

„Am doar 55 de kilograme şi practic mult sport. Mă pregătesc de Premiile Gopo de pe 24 martie, unde mă voi revedea cu foarte mulţi colegi dragi. Muncesc foarte mult şi câteodată nu am timp să mai mănânc ceea ce trebuie şi ce-mi doresc”, a spus Ioana Ginghină pentru Click, în urmă cu ceva timp.