Incredibil cum s-au turnat doi hoți! Unul s-a așezat pe telefon și a sunat la Poliție

Publicat: 09/01/2021 | 19:18

Probabil, sunt cei mai ghinioniști hoți din lume! Doi bărbați au fost prinși după o spargere pentru că unul dintre ei s-a așezat ep telefon și s-a format numărul Poliției.

Doi hoți au fost arestați în Marea Britanie după ce unul dintre ei a sunat din greșeală la poliție în timpul unui jaf, informează CNN, citat de digi24.ro. Un ofițer din poliție din Staffordshire i-a denumit „cei mai ghinioniști hoți din lume” și i-a asemănat cu spărgătorii din filmul „Singur acasă”. (CITEȘTE ȘI: CASA LUI DR. DRE, PRĂDATĂ DE HOȚI. PATRU PERSOANE AU FOST ARESTATE)

Incredibil cum s-au turnat doi hoți! Unul s-a așezat pe telefon și a sunat la Poliție

Potrivit acestuia, unul dintre bărbați s-a așezat pe telefon și a format din buzunar numărul 999 (numărul din Marea Britanie pentru situații de urgență), iar apelul a ajuns la polițiști. Oamenii legii au ascultat pe măsură ce hoții comiteau infracțiunea și momentul în care colegii lor au intervenit și i-au arestat. „Cred că tocmai i-am arestat pe cei mai ghinioniști spărgători din lume”, a scris inspectorul-șef John Owen pe Twitter. „În timpul unui jaf, unul dintre hoți s-a așezat pe telefonul mobil din buzunar și a sunat la 999”, a continuat el. „Am primit un apel în care erau descrise faptele lor, până în momentul în care ofițerii au ajuns și i-au arestat”, a mai scris Owen. (NU RATA: DOI HOȚI DIN TIMIȘOARA, ÎNCĂTUȘAȚI DE POLIȚIȘTI. CE METODĂ INGENIOASĂ DE ÎNȘELĂCIUNE AU FOLOSIT ÎNTR-UN SUPERMARKET)

Inspectorul Owen a adăugat mesajului său o imagine GIF cu personajul Marv, unul dintre hoții faimoși din filmul „Singur acasă”.