Incredibil. Cum s-a rugat un tânăr de etnie romă din Dolj în plină pandemie și ce și-a dorit: ”Ferește-ne de virusul acesta și dă-l către…”

Publicat: 21/04/2020 | 10:57

Întâmplare halucinantă într-o biserică din județul Dolj, acolo unde un tânăr de etnie romă s-a rugat ca noul coronavirus să fie trimis, de Dumnezeu, către români. Totul s-a petrecut în comuna Cetate, iar tânărul de 28 de ani s-a filmat în timp ce se ruga.

Respectivul a considerat că ”unii trebuie să trăiască, iar alții să moară”, în această criză a coronavirusului, așa că s-a decis să-i ceară lui Dumnezeu ca virusul COVID-19 să ajungă numai la români, pentru ca aceștia să moară, iar ”țiganii să trăiască”.

„Doamne Dumnezeul nostru, ne rugam ție Împărate Ceresc, ferește-ne pe noi, țiganii, de virusul acesta și îl dă către români, ca să moară toți romanii și țiganii să trăiască. Slava Ție Doamne, slavă Ție”, a spus bărbatul, potrivit informațiilor furnizate de gds.ro.

(CITEȘTE ȘI: CELEBRU JURNALIST DE LA CNN, TESTAT POZITIV CU CORONAVIRUS: „AM ÎNCEPUT SĂ TUȘESC PUȚIN ÎN WEEKEND”)

Tânărul a fost amendat cu 200 de lei pentru fapta sa

Oamenii legii au transmis că filmarea postată de tânărul de etnie romă i-a adus acestuia o amendă de 200 de lei, fiindcă expresiile folosite au provocat indignare și au lezat demnitatea și onoarea altor persoane.

”În cursul acestei zile, politistii Secției 9 Cetate s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un barbat s-a filmat în incinta unei biserici din Cetate, în timp ce profera expresii de natură să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora. Din verificarile efectuate, politistii au stabilit că bărbatul, persoană care obișnuia să ajute la curățenie în lăcașul de cult, în vârstă de 28 de ani, din localitate, s-ar fi filmat în ipostaza respectivă la data de 22 februarie”, au precizat polițiștii doljeni.

(VEZI ȘI AICI: A STAT 44 DE ANI ÎN PUȘCĂRIE, IAR CÂND SĂ FIE ELIBERAT, A MURIT DE CORONAVIRUS!)