Incredibil cum arată Yasmine Bleeth, la 20 de ani de când făcea furori în celebrul serial ”Baywatch”

Publicat: 19/02/2020 | 16:28

Acum în vârstă de 51 de ani, Yasmine Bleeth, actrița care în urmă cu 20 de ani frângea inimile tuturor în serialul ”Baywatch”, a fost surprinsă pe o stradă din Los Angeles, în timp ce își plimba câinele, iar imaginile a șocat presa de peste ocean.

  

În imaginile controversate, actrița este surprinsă purtând un hanorac de culoare neagră, peste o rochie albastră virbrantă, și un păr vâlvoi, ușor nearanjat. Per-total, aspectul vedetei care în urmă cu 20 de ani și-a luat rămas-bun de la Hollywood a uimit presa internațională. Vedeta părea a fi relativ lipsită de machiaj și neîngrijită în timp ce își plimba liniștită animalul de companie, cu o lesă alb-negru, potrivit Daily Mail.

 

Bleeth a fost una dintre numeroasele vedete din serialul ”Baywatch” și a jucat ca Caoline Holden în 72 de episoade ale distribuției de succes.

 

După ”Baywatch”, aceasta a jucat într-o serie de filme de televiziune la sfârșitul anilor 90, ea și-a dus talentele pe ecranul de argint cu roluri în ”Heaven” sau ”Vegas”, ”Coming Soon” și ”Undercover Angel”.

În anul 2000, actrița a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, când s-a confruntat cu dependența de droguri.

Aproape un an mai târziu, a fost arestată după ce a condus pe mediana unei autostrăzi din Michigan, iar după căutarea vehiculului, autoritățile au găsit seringi cu cocaină injectabilă. O inspecție în camera acesteia de hotel, din apropiere, a determinat, de asemenea, poliția să găsească mai multă parafernalia cu cocaină și droguri.