Incredibil! Cum a încercat un primar să scape de amendă, după ce a fost prins cu radarul: ”Mă duc să izolez oamenii!”

Publicat: 20/03/2020 | 19:42

Primarul comunei Singureni din județul Giurgiu a fost prins cu radarul de un echipaj al Poliției, astăzi, după ce a depășit viteza legală în localitate. După ce a făcut un circ de toată frumusețea, bărbatul s-a gândit la o idee ingenioasă pentru a scăpa de amendă.

Marian Pătuleanu a fost surprins de un echipaj de poliție chiar în comuna în care este primar, după ce a depășit viteza legală. Oamenii legii l-au tras pe dreapta, iar atunci când i s-a comunicat faptul că va fi amendat… primarul a făcut un circ de toată frumusețea!

Marian Pătuleanu a scos telefonul, a început să-i filmeze pe polițiști și apoi a trecut la amenințări. Atunci când a văzut că nu are sorți de izbândă și nu poate scăpa de amendă… s-a gândit la o idee ingenioasă. Primarul s-a scuzat în fața oamenilor legii și le-a mărturisit că se grăbea să bage oameni în izolare, ”poruncă” primită de la șefii Poliției Giurgiu și Prefectura Giurgiu.

„Scuza lui pentru depășirea vitezei regulamentare? Ridicolă! Pătuleanu le-a spus agenților de poliție că se grăbea să bage oamenii în izolare că așa i-au spus șefii Poliției Giurgiu și Prefectura Giurgiu.

Eu vin de la Prefectură de la ședință cu domnul Georgescu (șeful IPJ Giurgiu) și m-a trimis să izolez oamenii, de aia m-am grăbit, urlă Pătuleanu către agenții de poliție.

Mai mult decât atât, Pătuleanu probabil consideră comuna Singureni a fi tarlaua lui proprietate personală, în criza de isterie acuzând polițiștii că stau pe proprietatea lui fără să-i ceară voie. Stați liniștiți, Pătuleanu „veghează dă coronavirus”, cum ar veni”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Polițiști – Uniți Suntem Puternici.

#IPJGiurgiu ???? #CORONAVIRUS" În loc să lase capul plecat, să-și primească procesul verbal de contravenție și să-și achite spășit amenda, cocalarul politic Marian Pătuleanu a început să înșire nume ale șefilor Poliției Giurgiu și să #amenințe agenții Poliției Române.Scuza lui pentru depășirea vitezei regulamentare? Ridicolă! Pătuleanu le-a spus agenților de poliție că se grăbea să bage oamenii în izolare că așa i-au spus șefii Poliției Giurgiu și Prefectura Giurgiu. ”Eu vin de la Prefectură de la ședință cu domnul Georgescu (n.r. Seful IPJ Giurgiu) și m-a trimis să izolez oamenii, de aia m-am grăbit”, urlă Pătuleanu către agenții de poliție.Mai mult decât atât, Pătuleanu probabil consideră comuna Singureni a fi tarlaua lui proprietate personală, în criza de isterie acuzând polițiștii că stau pe proprietatea lui fără să-i ceară voie. Stați liniștiți, Pătuleanu „veghează dă coronavirus”, cum ar veni. Parcă-l și văd trăgându-și chiloții peste pantaloni, punându-și pe spate mușamaua de pe masă și alergând după COVID-19 cu Maybachul ca să-l gonească din comună atunci când apar „oamenii ăia răi” de la Poliția Rutieră care l-au tras pe dreapta tocmai când era pe punctul de a ne scăpa de coronavirus.Astfel de comportamente de cocalari politici nu sunt singulare în județul Giurgiu. Desigur, nu ar avea cum să fie deoarece Bădălău și-a ales colegii după „chipul și asemănarea lui”.Marian Pătuleanu a fost, în cele din urmă, sancționat contravențional dar circul pe care l-a făcut trebuie cunoscut de giurgiuvenii care să-și aleagă edilii în cunoștință de cauză.Este inadmisibil ca un astfel de specimen să fie tolerat într-o societate normală. "Sursa giurgiu-acid.ro

Publicată de Polițiști – Uniți Suntem Puternici pe Vineri, 20 martie 2020