Incredibil! Cum a ajuns să își câștige existența Ella Dumitru, femeia care s-a impus în sezonul 10 al Dansez pentru Tine, de pe Pro TV

Publicat: 11/04/2020 | 11:39

Originară din Hunedoara, Ella Dumitru s-a impus, alături de Octavian Strunila, în sezonul 10 al show-ului “Dansez pentru tine”, difuzat de Pro TV. O parte din câștig a fost folosită de tânără pentru plata datoriilor familiei, care erau foarte mari. Ulterior, fata a plecat în Anglia, unde, pentru a supraviețui a fost nevoită să făcă videochat, iar mai apoi a spălat toalete.

VEZI AICI: CUM ARATĂ ACUM CARMEN STEPAN, FEMEIA CARE A CÂȘTIGAT CU VICTOR SLAV ”DANSEZ PENTRU TINE” DE LA PRO TV! CE S-A ALES DE BANII CÂȘTIGAȚI

Ella Dumitru a avut, însă, puterea să treacă peste tot și să înceapă o viață nouă. A lăsat în urmă trecutul și a început să-și clădească un viitor, așa cum orice persoană de vârsta ei are în plan.

Ce job are Ella Dumitru, câștigătoarea sezonului 10 al show-ului Dansez pentru Tine, difuzat de Pro TV

Din 2015, viața s-a schimbat radical pentru Ella Dumitru. A început o relație cu un tânăr din Anglia și a reușit să-și găsească inclusiv un loc de muncă decent.

Acum lucrez ca îngrijitor, sunt plătită cu 7.50 lire pe oră. Am început să învăț să fac și bijuterii, încă nu m-am apucat de vândut. Nu e chiar așa usor pe cât am crezut că e să le faci”, declara Ella Dumitru în urmă cu mai multe luni.

Ella Dumitru, fostă câștigătoare la Dansez pentru Tine

VEZI AICI: O MAI ȘTII PE BEATRICE RANCEA DE LA PRO TV! CE S-A ALES DE EA, LA 6 ANI DUPĂ CE A FOST CONCEDIATĂ DE LA DANSEZ PENTRU TINE

“Este o bețivă satanistă! Și-a inscripționat…”

Imediat după ce s-a mutat în Anglia, Ella și-a tatuat corpul cu mai multe însemne, pe care mama ei le consideră sataniste.

Ella este o bețivă satanistă! Și-a găsit prieteni nepotriviți, care practicau satanismul, s-a automutilat, crestându-și încheieturile mâinilor. Și-a inscripționat steaua satanistă pe încheieturile mâinilor. Am încercat să discutăm cu ea, dar refuză orice comunicare„, a povestit mama Ellei în urmă cu mai mult timp.