Incredibil cu ce își hrănește Margherita din Clejani maimuța. Artista se poartă cu animalul de parcă ar fi un bebeluș

Publicat: 08/04/2020 | 19:21

De câteva luni, Margherita din Clejani este fascinată de noul său animal de companie. Artista merge cu maimuța peste tot și o postează deseori pe rețelele de socializare. Recent, aceasta le-a arătat fanilor săi pe Instagram cum își hrănește puiul.

Margherita din Clejani și-a găsit ocupație de vis în izolare la domiciliu. Noul său animal de companie o energizează fără probleme, zilnic. Aceasta are grijă de puiul de maimuță și îl hrănește cu iaurt, ca pe un copil de 2, 3 anișori.

@vioricaclejani❤️❤️❤️ ##mymonkey ##mylove ##mybaby♬ sunet original – vioricaclejani

CITEȘTE ȘI: Dorian Popa și-a înfrumusețat curtea casei de 300.000 de euro cu aproape 300 de kilograme de piatră albă din Thassos. Cum arată totul! VIDEO

Maimuța este ”împrumutată”

Maimuța aparține de fapt unor prieteni ai familiei din Clejani. Aceștia sunt părinți adoptivi, deocamdată. Însă cu toții s-au îndrăgostit iremediabil de animal.

”Maimuța e a unui prieten din străinătate și mi-o aduce mie din când în când. Eu m-am atașat foarte tare de ea, datorită faptului că copilașii mei s-au făcut mari, nu-mi mai acordă atenție, iar Lio e ochii mei din cap.”, a spus Viorica din Clejani în cadrul unei emisiuni TV.