Incredibil! Ce i-a spus Viorel de la Acces Direct primei cliente, după ce s-a angajat ca livrator de mâncare: „Bună ziua, sunt…”

Publicat: 07/06/2020 | 17:16

Dacă Veronica Stegaru a semnat primul ei contract cu ochii în lacrimi, Viorel s-a angajat cum nu se poate mai fericit. Ștefan Manolache i-a oferit un post de livrator de mâncare, iar soțul Vulpiței a pornit la treabă cu dreptul.

Viorel s-a angajat săptămâna trecută ca livrator de mâncare și se pare că este tare încântat de primul său job cu acte în regulă. Mai mult, pe trotinetă, soțul Vulpiței de la Acces Direct a cutreierat străzile din Capitală, pentru a livra pachetele cu mâncare.

NU RATA – LOVITURĂ DURĂ PENTRU ACCES DIRECT! VULPIȚA A ANUNȚAT CĂ ÎȘI DOREȘTE SĂ PARTICIPE LA O ALTĂ EMISIUNE. CE PLANURI ARE SOȚIA LUI VIOREL

La prima lui comandă, Viorel a ajuns la clientă acasă extrem de zâmbitor și încântat de reușita sa și chiar a reușit să o impresioneze pe doamna care i-a deschis ușa.

“Am înțeles că vrei să muncești. Uite, ca pentru un prinț, dorința e gata și noi am făcut să se întâmple lucrul ăsta. Am un post pentru tine, am un post de livrator. Tot ce trebuie să faci este să mergi la clienții noștri și să le livrezi mâncarea într-un timp cât mai scurt, dar să le vorbești frumos, să le spui despre noi, căci noi suntem un bussines la început de drum, am venit de curând în București. Ne respectăm clienții și livrăm întotdeauna mâncarea caldă”, i-a zis Ștefan Manolache lui Viorel Stegaru.

CITEȘTE ȘI – DOVADA CLARĂ CĂ TOTUL ESTE REGIZAT! CE AU FĂCUT VULPIŢA ŞI VIOREL STEGARU DE LA ACCES DIRECT, CÂND AU VĂZUT CĂ SUNT FILMAŢI. VIDEO

Cum s-a prezentat Viorel, la ușa clientei

 „Bună ziua! Sunt Viorel Stegaru, Vulpoiul. V-am adus comanda la dumneavoastră! O mâncare care vă place, caldă și adusă la timp” a spus Viorel Stegaru, când a livrat pentru prima dată mâncare.