Incredibil ce face Ruby ca să nu se plictisească în casă! A fost cât pe ce să-l bage în spital pe iubitul ei. VIDEO

Publicat: 04/04/2020 | 14:12

Vedetele nu știu ce să mai facă în izolare la domiciliu! Fiind în carantină totală, în ultima perioadă, oamenii au încercat tot felul de actvități în locuință pentru a păcăli plictiseala și lipsa de ocupație. Cum în primele zile de izolare au epuizat toate activitățile pe care aceștia le cunoșteau și de care dispuneau, românii, printre care și vedete, au inventat tot felul de jocuri care să le mențină energia și dispoziția fresh.

Una dintre cele mai active și carismatice vedete care zburdă de energie la domiciliu este Ruby. Tânăra artistă s-a supus în ultima perioadă mai multor challenge-uri și jocuri care să-i aluge plictiseala. Ultima provocare, însă, a fost cât pe ce să-i rupă spatele iubitului ei. Totul, pentru a demonstra calitățile de gimnastă ale frumoasei cântărețe.

CITEȘTE ȘI: Ce face cântăreața Mira în izolare la domiciliu! Semnul că e gata de măritiș

Într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare, celebra cântăreață execută o mișcare periculoasă pe spatele partenerului său. La sfârșitul clipului video, bruneta râde copios, în timp ce bărbatul pleacă cu mână în șold de durere, iar aceasta rămâne, așadar, dezamagită că nu i-a ieșit ”schema”.

@rubynacretinasa ma fac gimnasta? ???? ##homeball♬ WOAH – Krypto9095

CITEȘTE ȘI: Șocant! Carmen Harra a prevăzut de anul trecut apariția noului coronavirus! Declarațiile celebrului parapsiholog