Incredibil ce face băiețelul Andreei Mantea în izolare! Prezentatoarea de la Kanal D a rămas șocată: ”S-a stricat copilul…”

Publicat: 03/04/2020 | 15:12

Recent, Andreea Mantea a rămas uimită de ce poate face fiul său în izolare la domiciliu. Aceasta l-a filmat și l-a întrebat cum i-a venit ideea activității, iar explicația a șocat-o și mai mult pe vedetă. Nimeni n-ar crede că un copil de aproape cinci ani ar spune așa ceva.

Andreea Mantea și David, fiul vedetei, sunt cei mai buni prieteni, dat fiind faptul că băiețelul este în grija mamei de la naștere, fiind cel mai important sprijin unul în viața celuilalt. Prezentatoarea este fermecată de fiecare năzbâtie, idee sau activitate pe care copilul său le întreprinde. De curând, aceasta l-a filmat pe David în timp ce făcea yoga, iar motivul pentru care băiețelul s-a apucat de acest sport este incredibil. David i-a spus mamei lui că are nevoie de mai multă liniște în viața sa.

CITEȘTE ȘI: Adriana Minune și fratele său, duet LIVE excepțional în izolare la domiciliu! Cum exersează copiii lui Adrian Minune pentru muzică. VIDEO

David, băiețelul Andreei Mantea.

”Sunt un pic nervos pentru că…sunt supărat pentru că Karina nu vorbește cu mine și de asta fac asta, ca să mă liniștesc.”, a fost explicația nostimă pe care copilul a dat-o mamei lui în timp ce îl filma.

Andreea Mantea s-a amuzat pe cinste în urma răspunsului lui David la întrebarea de ce se simte stresat. Și le-a semnalat o nedumerire fanilor săi la postarea filmulețui pe Instagram.

”???????????????? ????????‍♀️????????‍♀️????????‍♀️ “S-a stricat” copilul sau oare asa ar trebui sa actionam in aceasta perioada…???????????”, a scris Andreea Mantea la descrierea videoclipului.

CITEȘTE ȘI: Antonia se teme pentru viața fiicei ei! Maya locuiește alături de tatăl său în mijlocul focarului de COVID-19 din Italia