Incredibil! Ce fac Roxana și Turcu de la Puterea Dragostei atunci când scapă de filmări. Imagini senzuale din parcarea platoului de filmare. VIDEO

Publicat: 11/03/2020 | 14:16

Roxana şi Turcu sunt printre cei mai mediatizaţi concurenţi de la emisiunea Puterea Dragostei. Cei doi trăiesc o poveste de amor cu năbădăi la Kanal D, dar când nu sunt filmaţi, aceştia par să se distreze de minune.

Ce fac Roxana şi Alex Turcu când nu sunt filmaţi

Recent, Roxana a postat pe contul său de Tik Tok un videoclip în care apare alături de Turcu în parcarea platoului de filmare, iar cei doi îşi dau unul altuia provocări. El o provoacă pe ea să facă un dans lasciv la un stâlp din parcare, apoi ea îi cere să oprească o maşină care se afla în trecere prin parcare.

Filmarea se încheie cu Turcu cerându-i Roxanei să se urce pe motocicleta unui bărbat care se pregătea să plece. Cei doi păreau că se distrează extraordinar şi se înţeleg de minune. Videoclipul a adunat peste 8000 de aprecieri.

VEZI AICI VIDEO

Roxana şi Turcu, amor cu năbădăi la Puterea Dragostei

Roxana şi Alex Turcu sunt printre cei mai controversaţi concurenţi de la Puterea Dragostei, iar cei doi au fost protagoniştii mai multor scandaluri. În luna februarie, aceştia s-au luat la bătaie pe holurile Kanal D.

„Ea a început cu violența verbală și fizică. Apoi a urmat cel mai mare conflict, s-a ajuns la violența fizică și verbală. Turcu i-a băgat mâna-n gât. El este sufletist, dar o iubește. Ține la ea, are sentimente puternice pentru ea. Roxana face doar pentru show, nu-l iubește. Ei s-au bătut și pe hol, cearta a pornit de la telefon, i-a rupt tricoul, lănțișorul, Roxana i le-a rupt”, spunea Ionuţ, un concurent al emisiunii la momentul respectiv.

Nu a fost singurul moment violent care a marcat relaţia celor doi, aceştia având repetate altercaţii fizice şi verbale de-a lungul timpului. Roxana a mărturisit şi că se teme de iubitul ei pentru că acesta reacţionează foarte urât din cauza geloziei şi că nici nu se poate apropia de ceilalţi băieţi.

Alex Turcu a fost însoţitor de zbor şi în momentul în care a păşit în casa de la Puterea Dragostei a spus că a venit aici pentru a-şi găsi jumătatea şi că nu îi plac femeile geloase, invidioase sau recalcitrante. El spunea că este sociabil, încrezător şi respectuos, dar acţiunile sale din emisiune vin cumva ca o contradicţie cu ce a mărturisit la vremea respectivă.

Roxana este o prezenţă mai veche la Puterea Dragostei şi înainte de Turcu a avut o relaţie cu Andy, însă povestea lor nu a rezistat. După ce s-a apropiat de Alex, ea a mărturisit că simte că poate trăi cu acesta o dragoste specială şi că tânărul nu este precum ceilalţi băieţi. La scurt timp după ce aceştia au început relaţia, au venit şi certurile şi scandalurile care i-au transformat în cel mai mediatizat cuplu de la showul matrimonial de pe Kanal D.