Incredibil! Ce decizie a luat Oana Roman, în plină epidemie de coronavirus

Publicat: 25/02/2020 | 16:29

Incredibil! Ce decizie a luat Oana Roman, în plină epidemie de coronavirus. Vedeta a dezvăluit totul!

În timp ce alții renunță la vacanțele plănuite din cauza coronavirusului, Oana Roman a luat o decizie radicală! Vedetei nu îi este teamă de virusul ucigaș și dacă tot a scos bani din buzunar… nu renunță la vacanță! Oana Roman a mărturisit că și-a planificat de mult timp să viziteze Roma, așa că nu renunță la idee.

Mai ales că Roma a fost ferită de cazuri de coronavirus. Vedeta nu va pleca singură ci împreună cu fetița ei. (CITEȘTE ȘI: FRATELE CRISTINEI ȚOPESCU, SPERIAT DE CORONAVIRUS. GESTUL FĂCUT DE SEBASTIAN PE STRĂZILE DIN MILANO)

Oana Roman l-a iertat pe Marius Elisei

După scandalul în care a fost implicat, Marius Elisei a venit în cadrul emisiunii prezentate de Mihai Morar și a mărturisit că este vorba despre o înscenare. Soțul Oanei Roman a spus că îi va lăsa pe avocați să se ocupe de situația neplăcută în care s-a aflat. (VEZI ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA, SPERIATĂ DE CORONAVIRUS! CE DECIZIE RADICALĂ A LUAT CÂNTĂREAȚA, ÎN PLINĂ EPIDEMIE)

”Este vorba despre o înscenare foarte urâtă. Este vorba despre o persoană care încearcă să iasă la TV, să se afirme pe spatele meu și pe spatele Oanei. Oana este cea mai importantă din acest subiect. S-a discutat foarte  mult în ultimele zile. Am dovezi foarte clare, este o înscenare. O minciună oribilă. Am luat legătura cu avocații. O să înaintăm un dosar penal pentru a demonstra concret adevărul și că această înscenare este o făcătură”, a mărturisit Marius Elisei la ”Răi da Buni”.

Iată, că după tot scandalul, Oana Roman a decis să-i mai dea o șansă soțului ei.