Incredibil ce au găsit în mansarda casei lor. Averea familiei era ascunsă în podea

Publicat: 24/04/2021 | 15:40

O familie din SUA a descoperit o adevărată comoară ascunsă în mansarda casei lor. Aceștia aveau câteva indicii despre faptul că bunicul lor a ascuns o „comoară” în casă așa că au apelat la ajutorul unui profesionist.

O familie din SUA bănuia că ruda lor și-a ascuns averea în pereții casei. După ce au căutat în zadar aceștia au apelat la un profesionist pentru a găsi averea ascunsă. Keith Willie, un vânător de comori, a fost chemat pentru a ajuta familie să găsească o cutie de comori despre care bănuiau că bunicul lor o ascunsese undeva în casă. (CITEȘTE  ȘI: 

Misiunea căutătorului de comori nu a fost una ușoară, însă după numai o oră a găsit comoara. Aceasta era ascunsă în podeau din mansardă. Keith Willie a găsit o cutie de metal în care erau ascunse 33.000 de lire și mai mulți bani vechi, de argint, care acum valorează destul de mult. Bărbatul a predat cutia familiei.

Într-un clip postat pe YouTube bărbatul a mărturisit că aceasta a fost una dintre cele mai interesante comori pe care le-a găsit de-a lungul timpului. Internauții au fost surprinși de talentul acestuia, care a găsit imediat cutia, iar familia o căutase ani de zile fără succes.

„Aș considera această cutie cu bani cea mai interesantă descoperire a mea până în prezent. Proprietarii au apelat la serviciile mele pentru că au a rămas fără timp. Își doresc să vândă casa de câțiva ani, dar această comoară despre care știau că e ascunsă undeva i-a oprit”, a declarat Keith Willie, căutătorul de comori.