Incredibil! Ce a apărut pe edu.ro în timp ce liceenii așteptau rezultatele la bacalaureat

Publicat: 30/06/2020 | 11:16

Incredibil! Ce a apărut pe edu.ro în timp ce liceenii așteptau rezultatele la bacalaureat. Nimeni nu se aștepta la asta.

Liceenii așteaptă cu sufletul la gură să afle rezultatele la bacalaureat. Aceștia vor putea să îşi afle notele la Bacalaureat 2020 marţi, până în ora 12:00, pe edu.ro. Conform noilor prevederi, rezultatele de la Bacalaureat 2020 pe care le vor obține candidații vor fi anonimizate. Fiecare absolvent de liceu își va afla nota finală în baza unui cod. (CITEȘTE ȘI: ORGANIZAŢIA MONDIALĂ A SĂNĂTĂŢII IA MĂSURI EXTREME: „SPERĂM SĂ AFLĂM CUM A ÎNCEPUT EPIDEMIA”)

Însă… elevii au avut parte de o surpriză de proporții! Site-ul edu.ro a picat. Iar aceștia vor mai avea de așteptat pentru a-și afla rezultatele deoarece trebuie ameliorată problema tehnică în privința site-ului.

Site-u edu.ro a picat

Depunerea contestațiilor la Bacalaureat 2020

Rezultatele inițiale se vor afișa în data de 30 iunie. După, elevii pot depune contestațiile în aceeași zi, în intervalul orar 16:00 – 20:00 și pe 1 iulie, în intervalul orar 8:00 – 12:00. Contestațiile pot fi depuse sau transmise și prin mijloace electronice.

Candidații sunt obligați să completeze, semneze și să depună sau să transmită prin mijloace electronice și o declarație-tip în care menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Rezultatele finale, în urma contestațiilor vor fi făcute publice în data de 5 iulie.