Incredibil! Cauza reală a morții lui Elvis Presley nu este trecută în certificatul de deces

Publicat: 05/01/2020 | 11:02

A fost un idol, a lăsat în urma sa piese memorabile, a avut parte de povești de dragoste extraordinare și pasionale. Dar a alăsat în urma sa și mistere care par a fi de nepătruns. Moartea lui Elvis Presley a fost contestată, de-a lungul timpului, de mulți adepți ai… teoriilor conspirației. Aceștia au plecat de la premisa că Regele nu a murit, așa cum s-a spus, ci că a dus o viață ”ascunsă”, departe de privirile publicului.

Elvis Presley a fost găsit în baie, fără suflare, de iubita sa. Artistul a fost transportat, de urgență, la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el, astfel că au declarat decesul. Oficial, Elvis Presley a murit din cauza unui stop cardiac.

Numai că apropiații săi știau că Elvis consuma substanțe ilegale și foarte multe medicamente, fiind, practic, dependent de ele. Unii medici susțin că acest consum a dus la stopul cardiac și este foarte posibil ca artistul să fi murit… din cauza unei supradoze. Dar o astfel de concluzie nu se regăsește, bineînțeles, în certificatul de deces al lui Elvis Presley.

Elvis Presely și-ar fi semnat propriul certificat de deces

O nouă teorie a conspirației susține că Elvis Presley este încă în viață și că acesta… și-a semnat propriul certificat de deces. Totul a pornit de la o scrisoare trimisă președintelui Richard Nixon. În scrisoare, Elvis Presley îi cerea lui Nixon să îl facă… agent federal, iar la sfârșit s-a semnat. Documentul a fost preluat de Gail Giorgio, autor al cărții „Elvis este viu”. El trimis scrisoarea, certificatul de deces și două rapoarte medicale unui grafolog. Șocantă este concluzia. Paul Weist, cel care a analizat documentele, a declarat că scrisoarea și certificatul au fost semnate de aceeași persoană.

„Am examinat aceste două documente prin măsurarea înclinării scrierii de mână, a spațiului dintre litere și între cuvinte. De asemenea, m-am uitat la mărimea scrisorilor și a formatelor literare individuale. În opinia mea, aceeași persoană care a scris scrisoarea președintelui Nixon a scris, de asemenea, certificatul de deces al lui Elvis și raportul medical al lui Elvis Presley”, a explicat Weist.