Incredibil! Au întins masa în cimitir. Jandarmii au aplicate mai mute sancțiuni

Publicat: 09/05/2021 | 21:52

Mai multe persoane au organizat un picnic într-un cimitir din Galați. Acestea au fost sancționate de jandarmi pentru provocarea de scandal şi nepurtarea măştii de protecţie.

A fost masă mare în Cimitirul Eternitatea din Galaţi, unde mai mulți cetățeni au luat prânzul. Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Galați, mai multe persoane au fost surprinse de către oamenii legii în timp ce îşi organizau masa de prânz, pe gazonul situat lângă Mausoleul Eroilor din Cimitirul Eternitatea. (CITEȘTE ȘI: MORMINTE VANDALIZATE ÎNTR-UN CIMITIR DIN DÂMBOVIŢA. DOUĂ SURORI ÎN STARE DE ȘOC)

Oamenii s-au arătat extrem de revoltați de faptul că au fost deranjați de la masă, așa că atunci când au apărut oamenii legii au început să facă scandal. Jandarmii  i-au sancționat pe cei prezenți cu o amendă totală în cuantum de 1.500 lei, pentru provocarea de scandal şi nepurtarea măştii de protecţie.

„Respectul pentru morți, și mai ales pentru Eroi, nu este în vocabularul unui grup de persoane care astăzi a fost sancționat de către jandarmii gălățeni.

Ei bine, oamenii legii i-au surprins în timp ce își organizau masa de prânz pe gazonul situat lângă Mausoleul Eroilor, din Cimitirul Eternitatea. Revoltate că au fost întrerupte, persoanele au început să facă scandal, dar nu au impresionat pe nimeni. Și-au strâns mâncarea, au strâns și gunoiul făcut, care a umplut un tomberon, iar după ce au semnat pentru cei 1.500 lei amendă au fost conduse afară din cimitir.”, se arata în postarea Inspectoratul de Jandarmi Județean Galați.

(VEZI ȘI: SĂ VEZI ȘI SĂ NU CREZI! LOCATARII UNUI BLOC, LA UN PAS DE INCENDIU DUPĂ CE AU FĂCUT GRĂTAR ÎN DEBARA)

 

Sursa foto: Facebook