Inconștiență în plină criză. Tineri din Teleorman au ieșit la un grătar, apoi au transmis filmarea pe Facebook: ”Nu există coronavirus!”

Publicat: 29/03/2020 | 13:36

38 de persoane au fost ucise de COVID-19 în România, iar 1.760 de persoane sunt infectate cu noul coronavirus. În astfel de condiții, creșterea alarmantă a numărului de pacienți infectați duce țara noastră din ce în ce mai aproape de Scenariul 4 prevăzut de autorități, însă există situații în care teribilismul și inconștiența unor români pot avea repercusiuni grave.

S-a întâmplat în Teleorman. Aproximativ 10 tineri au ieșit ”la un grătar”, în pofida restricțiilor impuse de autorități. Pentru acești tineri inconștienți, distanțarea socială nu înseamnă absolut nimic, iar pentru ca totul să fie halucinant au și filmat întreaga scenă, postând imaginile pe Facebook.

”Nu există coronavirus”, au spus tinerii care au sfidat nu numai legea, ci și coronavirusul în care nu cred dintr-o inconștiență greu de înțeles. În ciuda tuturor apelurilor făcute de Raed Arafat, Nelu Tătaru sau alți oficiali ai statului,  încă există români care nu realizează gravitatea situației medicale critice în care ne aflăm. Tinerii din Teleorman au ascultat muzică și, suplimentar, au mai strigat și ”Să vină izoleta!”

”Nu mai ascultați de reguli. Ieșiți din case, nu există coronavirus, e un joc politic”, strigau tinerii în timp ce grătarul sfârâia, iar muzica răsuna ca în vremurile normale.

(CITEȘTE ȘI: ROMÂNIA INTRĂ ÎN SCENARIUL 4. CE INTERDICȚII DRASTICE NE VOR FI IMPUSE DE SĂPTĂMÂNA VIITOARE)