Incident șocant în Tulcea! O copilă de 15 ani s-a aruncat de la etajul 6, după ce a fost prinsă că fumează

Publicat: 01/03/2020 | 19:06

Tragedie în Tulcea, în această după amiază! O minoră de 15 ani s-a aruncat de la etajul 6, iar potrivit informațiilor din presă, aceasta a fost prinsă că fumează și a avut, cu puțin timp înainte de incident, un scandal cu o persoană adultă, în apartamentul în care locuia. 

O adolescentă de numai 15 ani din Tulcea a recurs la un gest necugetat, imediat după ce a fost prinsă că fumează. Din informațiile oferite de martorii de la fața locului pentru tulceanoastra.ro, se pare că minora a fost prinsă că fumează, iar imediat după a avut o ceartă aprigă cu o persoană adultă din apartamentul în care locuia. Mai mult, fata a amenințat că se aruncă de la etaj, iar în numai câteva clipe a deschis fereastra apartamentului și s-a aruncat în gol, de la etajul 6.

La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Tulcea, iar fetei i-au fost aplicate manevre de resuscitare. Ulterior, copila de 15 ani a fost transportată de urgență la spital. A ajuns pe mâna medicilor în stop cardio-respirator, iar specialișii i-au aplicat, în continuare, manevre de resuscitare, pentru a o salva.

„La data de 01.03.2020, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că o minoră, care locuiește într-un apartament din municipiul Tulcea, amenință că se va sinucide. 

Polițiștii au intervenit în scurt timp, dar minora în vârstă de 15 ani, din municipiul Tulcea, reușise să sară de la balconul apartamentului situat la etajul 6.

Minora a fost preluată de cadrele medicale și transportată la spital.

În cauză, polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care a avut loc incidentul” a transmis Poliția Tulcea.