Incident neplăcut pentru Andreea Antonescu, chiar înainte de Crăciun! Hoții i-au spart mașina

Publicat: 23/12/2019 | 20:21

Incident neplăcut pentru Andreea Antonescu, chiar înainte de Crăciun! Hoții i-au spart mașina.

Aseară, Andreea Antonescu s-a întors de la Iași în Capitală. Artista și-a pus bagajele, dar și alte lucuri în autoturism deoarece se pregătea să petreacă Crăciunul la munte. A doua zi, însă, a avut parte de șocul vieții sale. La 6 dimineața, trei bărbați i-au spart mașina Andreei Antonescu și i-au furat toate lucrurile: laptopul, hainele, parfumurile, dar și cadourile cumpărate pentru Crăciun.

Artista a chemat poliția pentru investigații și pentru a-i găsi pe făptași. Paguba se ridică la aproximativ 5000 de euro.

Hoții i-au spart mașina Andreei Antonescu

Andreea Antonescu, declarații despre un al doilea copil

Povestea de iubire dintre ea și Ștefan Manolache de la Antena 1 a dat naștere și unor întrebări referitoare la eventuala venire pe lume a unui al doilea copil. Andreea Antonescu nu a divorțat, încă, de soțul său, acesta fiind ”prins” și neavând timp să ajungă în România pentru ca toate actele să fie puse la punct, însă a dechis subiectul delicat al unei noi sarcini. ”Dumnezeu cu mila”, spune Andreea Antonescu, mărturisind că fetița ei – Sienna – și-ar dori foarte mult o soră sau un frate.

„Pentru mine, acest subiect a fost închis. Atât eu, cât şi Sienna am vorbit. Eu, la un moment dat, m-am gândit, de ce nu, poate vrea Dumnezeu şi dacă e să fie, va fi. Pe de altă parte, Sienna m-a tras de mânecă şi mi-a zis: Mamă, să ştii că eu m-am gândit foarte bine şi m-am răzgândit, mi-aş dori tare mult o surioară sau un frăţior. Acum, Dumnezeu cu mila, ştii cum e. Ce e să fie, să fie”, a declarat Andreea Antonescu pentru OK! Magazine.