Incident în Parlamentul German. Ministrul agriculturii a căzut înainte de discursul cancelarului federal Angela Merkel

Publicat: 09/12/2020 | 17:54

 

În timpul dezbaterii bugetului pe anul 2021, ministrul agriculturii Julia Klöckner s-a dezechilibrat și a căzut. Întreg episodul s-a întâmplat cu puțin timp înainte ca Angela Merkel să vorbească în Bundestag.

Julia Klöckner a vrut să-și schimbe locul, dar s-a dezechilibrat și a căzut pe scări. Din fericire, nu a fost vorba de nimic grav pentru că la scurt timp, s-a ridicat și a făcut semn că totul este în regulă. Oficialul german nu pare să fi suferit vreo lovitură, după cum arată imaginile publicate pe blid.de.

CITEȘTE ȘI: „ ALEJANDRO SABELLA, OMUL CARE A DUS ARGENTINA ÎN FINALA CUPEI MONDIALE DIN 2014, A MURIT

Mass media o vede pe Julia Klöckner  potențială succesoare a Angelei Merkel

Julia Klöckner a fost aleasă în 2003, în consiliul federal al Uniunii Frauen și a devenit membru adjunct în consiliul de administrație al Partidului Popular European. Ulterior, în 2007 a devenit  vicepreședintă a Comisiei CDU  unde a condus Subcomisia pentru protecția consumatorilor.

În decembrie 2012 a fost aleasă ca unul dintre cei cinci vicepreședinți ai partidului național CDU cu 92,92% din voturi. Iar după alegerile federale din anul 2013 a făcut parte din echipa  CDU / CSU în negocierile cu SPD privind un acord de coaliție pentru cel de- al treilea guvern al cancelarului Angela Merkel .

De-a lungul timpului, datorită activității sale, a fost văzută ca  fiind poziționată în liniște ca un candidat de frunte pentru înlocuirea lui Merkel.

VEZI ȘI: ” CARANTINĂ TOTALĂ DE CRĂCIUN ȘI REVELION! ȚARA ÎN CARE SE IESE DIN CASĂ DOAR CU SMS