Încheie săptămâna excelent cu o ediție specială a emisiunii #SuperLiveShow și află cand se redeschid Agențiile!

Publicat: 12/06/2020 | 15:13

Vara e anotimpul în care surprizele se țin lanț, iar noi, Superbet, ți-am pregătit o SuperEdiție săptămâna aceasta, alături de ambasadorii Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Daniel Pancu și Gică Craioveanu. Fii alături de aceștia, azi, începând cu ora 17:00, pe canalul Superbet de Facebook sau Youtube și destinde-te cu cele mai noi subiecte din lumea fotbalului. Te așteptăm!

Vezi aici link către canalul de Facebook!

Vezi aici link către canalul de Youtube!

SuperPremii puse la bătaie pentru concursul ediției!

Distracția nu-i niciodată completă fără puțină adrenalină, de aceea, ți-am pregătit un SuperConcurs cu zeci de premii puse în  joc! „Sir” Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Daniel Pancu vor fi nevoiți să răspundă la întrebări legate de cariera celorlalți ambasadori. Dacă vrei să pui mâna pe unul dintre premii, trebuie să menționezi în secțiunea de comentarii a concursului de pe Facebook cine va câștiga duelul întrebărilor dintre cei 3 ambasadori Superbet. Un răspuns corect te trimite direct către extragerea finală a câștigătorilor, iar cu puțin noroc, unul dintre premii îți va aparține. Primii 5 câștigători vor primi vouchere eMAG și multe alte premii. Ai timp până azi, la ora 16:00, să ne dai răspunsul tău! Urmărește ediția de azi și vezi dacă ambasadorul ales de tine este câștigător! In plus, cel mai interesant comentariu lăsat în direct pentru ambasadorii Superbet va fi, de asemenea, premiat de către gazdele emisiunii! Impresionează-i pe SuperAmbasadorii noștri cu întrebarea ta și câștigă unul dintre premiile ediției!

Subiecte de actualitate din fotbalul european!

Gazdele noastre, Lucian Lipovan și Dan Filoti, alături de ambasadorii noștri, s-au înarmat cu cele mai bune ponturi legate de reînceperea primei ligi, a Seriei A și La Liga. Vezi ce păreri au maeștrii sportului de situația actuală din fotbalul european și ține cont de pronosticurile acestora pentru viitoarele tale pariuri. De asemenea, Big Win-ul săptămânii va fi pus în discuție, alături de o reconstituire uluitoare a golului cu care România a învins-o pe vicecampioana mondială. Pasa lui Ilie Dumitrescu către Rege a rămas întipărită în memoria tuturor suporterilor români, iar noi, la #SuperLiveShow, ne-am hotărât să-ți oferim un flashback cu unul dintre cele mai frumoase momente din istoria fotbalului românesc.

Fii alături de noi începând cu ora 17:00 și bucură-te de spectacolul celui mai bun show sportiv!

 

Se redeschid toate agențiile Superbet!

A venit vremea să dăm și vestea cea mare! De luni, 15.06.2020, toate agențiile Superbet își reîncep activitatea! De săptămâna viitoare te poți bucura, din nou, de atmosfera prietenoasă din agenții, de oferta expusă la panou și de discuțiile interesante avute cu ceilalți pariori. Știm cât de mult înseamnă pentru tine o veste bună, de aceea, te așteptăm de săptămâna viitoare în agențiile noastre unde, odinioră, te simțeai ca acasă alături de operatorii noștri. Sărbătorește marea redeschidere cu un bilet plasat în agenție și așteaptă să vezi ce câștiguri ai lovit!